fbpx

Δες ποια ομάδα υποστηρίζουν αυτές οι 11 διασημότητες!

Το ποδόσφαιρο από τότε που πρωτοπαίζεται απευθύνεται κυρίως στο λαό, θεωρείται άθλημα της μάζας, που μπορεί να συμμετέχει, να ασχοληθεί ο καθένας. Έτσι δεν αφήνει ασυγκίνητους ούτε τους διάσημους είτε αυτοί είναι ηθοποιοι ή τραγουδιστές ή ακόμα και αθλητές σε άλλα αγωνίσματα!

Εμείς μαζέψαμε 11 από τους πολλούς και σου παρουσιάζουμε ποια ομάδα υποστηρίζουν!

Δες ποιοι είναι πιο κάτω:

 

1
Rafael Nadal: Real Madrid

Ο Ισπανός τενίστας είναι γνωστός υποστηρικτής των merengues. Μάλιστα παλαιότερα όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε κάποτε να ήταν και πρόεδρος της Real Madrid απάντησε “Ποτέ δεν ξέρεις”.

2
Samuel L. Jackson: Liverpool

Ο γνωστός ηθοποιός δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ποδόσφαιρο μέχρι που φιλοξενήθηκε στο Anfield και αγάπησε και το σύλλογο του Merseyside και το άθλημα!

3
Μίκης Θεοδωράκης: Ολυμπιακός

Είναι γνωστή η αγάπη του μεγάλου μουσικού για το ποδόσφαιρο αλλά και τον Ολυμπιακό. “Δεν τον αλλάζω” δήλωσε παλαιότερα αναφερόμενος στην ομάδα του Πειραιά!

4
Emily Ratajkowski: Juventus

Το γνωστό μοντέλο ανέπτυξε σχέση αγάπης με την “Μεγάλη Κυρία” αποδεικνύοντας πως και τα κορίτσια αγαπούν το ποδόσφαιρο!

5
Novak Djokovic: Monaco

Ακόμα ένας τενίστας που αγαπά το ποδόσφαιρο και στη συγκεκριμένη περίπτωση την Monaco είναι ο Nole!

6
Kobe Bryant: Barcelona

“Αγαπώ τον τρόπο που παίζουν. Λατρεύω το κόκκινο και το μπλε!” είπε σε παλαιότερη συνέντευξη του ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας δείχνοντας την αγάπη του για τους μπλαουγκράνα!

7
Monica Bellucci: Roma

Γεννημένη σε μια περιοχή κοντά στη Ρώμη και παθιασμένη Ιταλίδα η γνωστή ηθοποιός δεν υπήρχε περίπτωση να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο υποστηρίζοντας τους τζιαλορόσσι.

8
Rod Stewart: Celtic

Είναι γνωστή η αγάπη του τραγουδιστή της ροκ για την Celtic! Μάλιστα όταν ήταν έφηβος ακόμα δοκίμασε την τύχη του σαν ποδοσφαιριστής πριν γίνει τραγουδιστής!

9
Usain Bolt: Manchester United

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει την αγάπη του μεγάλου δρομέα για το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Manchester United! Έτσι κι αλλιώς ο Τζαμαϊκανός το δείχνει με κάθε ευκαιρία!

10
Madonna: Benfica

Μετακόμισε πρόσφατα στη Λισαβώνα, τα παιδιά της παίζουν ποδόσφαιρο στην Benfica έτσι δεν θα μπορούσε η βασίλισσα της ποπ να μην υποστηρίζει τα βλαστάρια της και κατά συνέπεια τους “αετούς της Λισαβώνας”!

11
Roger Federer: Basel

Ούτε ο Ελβετός τενίστας έμεινε ασυγκίνητος από το ποδόσφαιρο αφού είναι οπαδός της Basel!

Εσύ ήξερες ποια ομάδα υποστηρίζουν αυτές οι διασημότητες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending