fbpx

Gravity Ventures: Στήριξη και δημιουργία νεοφυών Επιχειρήσεων στην Κύπρο!

Το Gravity Ventures (Gravity) κάνει την είσοδό του στην Κυπριακή αγορά και αλλάζει το επιχειρηματικό προσκήνιο.

Με τον ερχομό του, υπόσχεται να επενδύσει και να στηρίξει ταλαντούχους νέους και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) για την ανάπτυξή τους και την αποτελεσματικότερη διείσδυσή τους στις παγκόσμιες αγορές.

Στόχος είναι η ενίσχυση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος του νησιού και της Ευρώπης, καθώς και η υποστήριξη καινοτόμων ιδεών, τεχνολογίων και επιχειρήσεων.

1
Τι είναι το Gravity;

Το Gravity, είναι εκκολαπτήριο επιχειρήσεων (incubator), στη Λευκωσία, το οποίο προωθεί την καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη για τη δημιουργία και εξέλιξη νεοφυών επιχειρήσεων, και το οποίο αφοσιώνεται στην μακροπρόθεσμη στήριξή τους.

Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα, και ακολουθώντας μία σειρά από στάδια ανάπτυξης, το Gravity, διαθέτει την τεχνογνωσία, τους πόρους και την προσέγγιση για την ανάπτυξη ώριμων και βιώσιμων επιχειρήσεων με απώτερο στόχο να πετύχουν μεγαλύτερους κύκλους επενδύσεων.

Η μοναδικότητα του Gravity καθορίζεται από τις, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του, οι οποίες βασίζονται στην μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία της ομάδας, σε θέματα Έρευνας, Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας. Επίσης, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Gravity σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες και τον εξοπλισμό του, δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδανικό για την επιτυχία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων που φιλοξενούνται στο εκκολαπτήριο.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το ιδρυτικό μέλος του Gravity, το Cyprus Research and Innovation Centre (CyRIC), δίνει μια σημαντική πνοή εμπιστοσύνης στο έργο του, καθώς είναι ο οργανισμός ο οποίος έχει επίσημα αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ως το Κυπριακό Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας (Business Innovation Center – BIC). Η αναγνώριση αυτή αποτελεί τεράστιο επίτευγμα για το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Κύπρου, αφού μια κυπριακή επιχείρηση, έχει διακριθεί από αξιόλογους Ευρωπαϊκούς οργανισμούς με κορυφαία ποιοτικά κριτήρια για την στήριξη των κυπριακών επιχειρήσεων.

2
Κάντε την αίτησή σας!

Το Gravity ανακοινώνει επίσημα την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο επιχειρηματικό του πρόγραμμα και καλεί τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν με την υποβολή.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, θα επωφεληθούν υπηρεσιών όπως, μεταξύ άλλων, καθοδήγηση, αξιολόγηση ιδεών, δημιουργία επιχειρηματικών μοντέλων, πρόσβαση στο δίκτυο συνεργατών και επενδυτών του Gravity καθώς και χρήση των εγκαταστάσεων και εργαστηρίων του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gravity.ventures και στα τηλέφωνα 22-282828, 22-282890.

Γίνετε κι εσείς μέλη της πιο συναρπαστικής startup κοινότητας της Κύπρου και δημιουργήστε το μέλλον!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending