fbpx

2 outfits εμπνευσμένα από τα fashion trends των ’90s!

Ως γνωστό, τα fashion trends αλλάζουν και προσαρμόζονται στα δεδομένα της κάθε εποχής.

Αυτό που επηρέασε αφάνταστα τα διαφορετικά trends που υιοθετήθηκαν τη δεκαετία του ’90 είναι τα supermodels, διάφορες τηλεοπτικές σειρές (πχ. FRIENDS), ή ακόμα και από συγκροτήματα Grunge and alternative rock, αλλά και pop μπάντες (πχ. Spice Girls).

Σιγά-σιγά λοιπόν, οι επιχειρήσεις άρχισαν να προωθούν ένα πιο χαλαρό business dressing look. Επομένως, τα fashion trends της εποχής των ’90s χαρακτηρίζονται από μια πιο casual chic εμφάνιση και loose fitting ντύσιμο.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων και τα high-waisted παντελόνια, είτε αυτά είναι jeans ή tapered pants. Oversized t-shirts και loose πουκάμισα επενδυμένα με βάτες θεωρούνται από τα must της δεκαετίας εκείνης.

Δες πιο κάτω 2 outfits εμπνευσμένα από τη δεκαετία των 90’ς:

1
Rock – Grunge style

Για να υιοθετήσεις ένα πιο χαλαρό και rock style των 90’ς μπορείς να συνδυάσεις mom jeans με μια loose t-shirt σε rock χρωματισμούς, όπως το μαύρο, γκρίζο, κόκκινο, μπλέ ή χακί.

2
Oversized Shirt με high-waisted παντελόνι

Για να πετύχεις το δεύτερο look, μπoρείς να συνδυάσεις ένα high-waisted μονόχρωμο παντελόνι με ένα χρωματιστό loose, oversized πουκάμισο. Μια τελευταία πινελιά στο look σου θα δώσει μια μαύρη ζώνη.

Όσο για τα παπούτσια, τα white sneakers είναι η καλύτερη επιλογή αφού συνδυάζονται με όποιο outfit επιλέξεις!

Photography by Marianna Christodoulou

Get the looks:

High-waisted pants

Oversized Shirts

Mom Jeans

T-shirt

White sneakers

 

Εσύ ποιο look των 90’s θα διάλεγες; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending