fbpx

Μείωση τιμών και αύξηση ταχυτήτων διαδικτύου από τη Cytanet!

Αν είσαι ήδη ή σκέφτεσαι να γίνεις πελάτης της Cyta, τότε σου έχουμε καλά νέα! Η Cyta ανακοίνωσε αυξημένες ταχύτητες και μειώσεις τιμών στα προϊόντα διαδικτύου Internet Home για το σπίτι και Internet Office για την επιχείρηση, που ισχύουν ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, οι αλλαγές ανά προϊόν είναι:

Internet Home για το σπίτι

  • Αυξημένες ταχύτητες στα υφιστάμενα προϊόντα με τις ίδιες ή και μειωμένες τιμές, ανάλογα με την ταχύτητα.
  • Εισαγωγή νέου προϊόντος με ταχύτητα 80Mbps.

Internet Office για την επιχείρηση

  • Αύξηση, στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα μέχρι 100 Mbps για τα υφιστάμενα προϊόντα.
  • Μειωμένες τιμές μέχρι και 50%, στα προϊόντα των ψηλότερων ταχυτήτων.

Επίσης, οι πελάτες των οικιακών προϊόντων Ιnternet  Ηome μπορούν να αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο Ιnternet Οffice, δωρεάν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

1
Δωρεάν εγκατάσταση μέχρι 30/9

Παράλληλα με τις πιο πάνω σημαντικές αλλαγές, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου μπορείς να έχεις δωρεάν εγκατάσταση Τηλεφωνίας, Cytanet και Cytavision, με την υπογραφή 12μηνου συμβολαίου.

2
Ειδικά τέλη και προσφορές για φοιτητές

Αν είσαι φοιτητής και επιστρέφεις στο φοιτητικό σου διαμέρισμα, η Cytanet σου προσφέρει έκπτωση 15% στη συνδρομή των προϊόντων Internet Home, μέχρι το τέλος των σπουδών σου.

Επίσης, έχεις τη δυνατότηα να αγοράσεις laptop ή tablet με έκπτωση και 24 δόσεις, από τα Cytashop και το Δίκτυο Συνεργατών της Cyta. Δες εδώ τις ειδικές προσφορές της Cyta για φοιτητές! 

Σημαντικές πληροφορίες:

Η αναβάθμιση των ταχυτήτων θα ολοκληρωθεί αυτόματα στην πλειοψηφία της, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2017, για όλους τους πελάτες. Οι πελάτες έχουν την επιλογή εάν το επιθυμούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε άλλη ταχύτητα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta, στο 132 για τα προϊόντα Internet Home ή με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών, στο 150 για τα προϊόντα Internet Office. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το https://www.cyta.com.cy ή το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending