fbpx

5 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής!

Αμφίρροπα παιχνίδια, εκπλήξεις και αγωνία μέχρι το φινάλε πρόσφεραν τα 7 παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής που έφεραν ανακατατάξεις τόσο στην κορυφή αλλά και τον πάτο της βαθμολογίας.

Επειδή πάντα όμως ο φωτογραφικός φακός μπορεί να μιλήσει καλύτερα και από τον πλέον προικισμένο ρήτορα επιλέξαμε 5 χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα παιχνίδια της αγωνιστικής που πέρασε και σου τις παρουσιάζουμε!

Δες ποιες είναι παρακάτω:

 

1
Ομόνοια – Ολυμπιακός (1-1)

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει μόλις τελειώσει, η Ομόνοια απέτυχε να κερδίσει για 3ο συνεχόμενο ματς και ο Jailson δείχνει να μην το πιστεύει!

2
ΑΕΚ – Ανόρθωση (1-1)

Ο Aboubacar Camara αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ανόρθωση για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πέρασε ως αλλαγή και στο 90+2′ σκόραρε το πρώτο του τέρμα. Δικαιολογημένη και η αγκαλιά στον προπονητή του!

3
Απόλλωνας – Σαλαμίνα (5-0)

Αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας η Σαλαμίνα που παρά την προσπάθεια του Veselovsky είχε παθητικό ρόλο απέναντι στον Απόλλωνα!

Εντυπωσιακοί οι γαλάζιοι που έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (11 τέρματα) μαζί με την Ομόνοια και με παιχνίδι λιγότερο από τους πράσινους.

4
Εθνικός Άχνας – ΑΕΛ (0-1)

Σκόραρε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική ο de Leonco, η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες και ο Βραζιλιάνος πανηγυρίζει με τον χαρακτηριστικό του τρόπο!

Παραμένει στην τελευταία θέση η ομάδα της Άχνας που αγνοεί τη νίκη από την 2η αγωνιστική!

5
Αλκή Ορόκλινη – ΑΠΟΕΛ (0-1)

Μετά από σχεδόν 280 αγωνιστικά λεπτά χωρίς τέρμα ο Zahid έλυσε το γόρδιο δεσμό για τον ΑΠΟΕΛ χαρίζοντας στους γαλαζοκίτρινους την πρώτη τους νίκη μετά από 2 παιχνίδια!

Ο Πακιστανός αφιέρωσε το τέρμα στο δημιουργό του, Στάθη Αλωνεύτη!

Εσύ ποια στιγμή ξεχώρισες από την 6η αγωνιστική; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending