Η σελίδα του Πανσερραϊκού στο Facebook είναι σκαλιά μπροστά!

Constantinos Tsiartas
Sports Photojournalist

Έχουμε δει πολλές ομάδες να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να έχουν μια καλή παρουσία στα social media και να αποζητούν likes από τους ακολούθους τους.

Στις μέρες μας το “πρωτάθλημα” των social media και η καλή παρουσία σε αυτά μιας ομάδας μετατρέπεται σε χρήμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Στην Ελλαδά όμως συναντήσαμε μια σελίδα η οποία δεν είναι όπως τις υπόλοιπες. Η ομάδα του Πανσερραϊκού ανάθεσε σε κάποιον την επίβλεψη της σελίδας και αυτός την εκτόξευσε στα ύψη.

Μπορεί να μην υπάρχουν χιλιάδες άρθρα με λεπτομέρειες αλλά υπάρχει πλάκα, σεβασμός και κάλυψη όπως αρμόζει στις μέρες μας, και αυτό είναι προς τιμήν της ομάδας!

Δες πιο κάτω 5 posts που θα σε κάνουν να κάνεις Like στη σελίδα του Πανσερραϊκού:

 

1Η Barcelona στη Football League

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την ανεξαρτησία της Καταλονίας έχουν συγκλονίσει τον κόσμο.

Σε ένα ποστ αντικατοπτρίζονται και τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν από κάθε έναρξη του (και κατά τη διάρκεια του μην σας πω)!

2Ελληνικό ποδόσφαιρο και οι εκπλήξεις

Δεν είναι πως δεν θέλουν να βγάλουν το πρόγραμμα έγκαιρα. Είναι πως θέλουν να έχει εκπλήξεις ο κάθε γύρος… όποτε και αν παίζεται αυτός τελοσπάντων!

3Η βοήθεια στον Luis Enrique

Δεν είναι ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο εξίσου σημαντικός για να ασπαστεί τον τρόπο παιχνιδιού ο Enrique και να γυρίσει ένα παιχνίδι; Φυσικά και είναι!

4Το συναίσθημα – μαχαίρι

Σκοράρεις, ξεκινάς να τρέχεις προς το κόρνερ, προς την κοπέλα σου, προς την μητέρα σου, προς τον προπονητή σου και κάπου έρχεται κάποιος και σου λέει: “φίλε παίζουμε, το ‘δωσε οφσάιντ”!

5Η κριτική στον Mourinho

Mourinho, μπορεί να έχεις πείσει τους φιλάθλους των ομάδων σου πως το σύστημα σου λειτουργεί αλλά τον Πανσερραϊκό δεν τον ξεγελάς!

Τα λεωφορεία σου δεν θα πάνε μακριά… πλάκα θα είχε αν ο Πανσερραϊκός προκαλούσε τον Mourinho σε αγώνα!

Εσύ ποια πιστεύεις πως μπορεί να συναγωνιστεί τη συγκεκριμένη ομάδα στο Facebook;