fbpx

Soft​​ Skills​​ Academy ​​Αthens: Μάθε για το σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων!

Το Soft​​ Skills​​ Academy ​​Αthens ​είναι ένα 4ήμερο ​σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills) που διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιάαπό τον πανευρωπαϊκό, φοιτητικό οργανισμό EESTE. Εκτός από την Αθήνα, διοργανώνεται και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, όπως το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι. Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες​ τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη ​​23 ​​Νοεμβρίου ως την​​ Κυριακή​​ 26 ​​Νοεμβρίου ​με ώρες διεξαγωγής 10:00-​​19:30 ​​στις εγκαταστάσεις του Athens​​ Tech ​​College​ (Τατοΐου 2 & Όθωνος 77, Κηφισιά).

Στόχος αυτής της δράσης είναι η καλλιέργεια των soft skills στους νέους, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται από την αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα παίζουν καίριο ρόλο στην προσωπική εξέλιξη κάθε ανθρώπου.

Τι​​ είναι, ​​λοιπόν, ​​τα ​​soft​ ​skills​​;

Με τον όρο soft skills καλούνται οι δεξιότητες ​​που δε σχετίζονται με τις τεχνικές γνώσεις του ατόμου (hard skills) αλλά με την προσωπικότητά του και την αλληλεπίδραση του με τον κοινωνικό περίγυρο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα soft skills αποτελούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες, οι ηγετικές ικανότητες και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Είσαι ​​έτοιμος ​​να ​​αναπτύξεις ​​τις ​​προσωπικές​​ σου​​ δεξιότητες;

Ως συμμετέχοντας του Soft Skills Academy θα έχεις την ευκαιρία μέσα από βιωματικές ​μεθόδους να κατανοήσεις και να εξασκήσεις πολλές από τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Συνολικά θα παρακολουθήσεις 8 ​​training ​​sessions​​ (2 κάθε ημέρα) πάνω σε ποικίλα soft skills, όπως stress management, communication skills και team-working.Τα διαδραστικά σεμινάρια θα διεξαχθούν από ειδικά καταρτισμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία των soft skills.

Το Soft Skills Academy θα παρακολουθήσουν (χωρίς ​​κόστος​​ συμμετοχής​) 40​​ άτομα, ​τα οποία θα επιλεγούν με βάση τις αιτήσεις τους. Συνεπώς, βεβαιώσου ότι θα αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο στην αίτησή σου, προκειμένου αυτή να αντανακλά το έμπρακτο ενδιαφέρον σου!

Εφόσον επιλεγείς, η παρουσία σου στο σεμινάριο θα είναι υποχρεωτική ​και τις 4 ημέρες, ενώ στο τέλος θα σου δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα ή στη σχετική σελίδα στο facebook.

  • Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 25/10/2017

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending