fbpx

5 καταστάσεις που θα ταυτιστούν μόνο όσοι ξενυχτάνε κάθε βράδυ!

Όλοι μας ξενυχτάμε πού και πού, αλλά υπάρχουν κάποια άτομα που ξενυχτάνε συνέχεια. Κάθε βράδυ είναι ξύπνιοι όταν ο περισσότερος κόσμος κοιμάται.

 

Πώς να νιώθουν άραγε; Νιώθουν η εξαίρεση στον κανόνα ή τους φαίνεται φυσιολογικό; Αν ταυτίζεσαι κι εσύ, συνέχισε να διαβάσεις!

Δες παρακάτω τις καταστάσεις που ταυτίζονται όσοι ξενυχτούν:

 

1
Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω απ’ τα μάτια

Ό,τι και αν είναι αυτό που σε κρατάει ξύπνιο τα βράδια, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωί θα σου έχει δώσει ένα ωραιότατο ζευγάρι μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια, κάνοντάς σε να θυμίζεις με panda.

Όσο περισσότερο ξενυχτάς, τόσο περισσότερο μεγαλώνουν οι σακούλες. Άντε, και σε λίγο χωράει και το ψώνισμα της εβδομάδας μέσα! Με γεια!

2
Η μέρα σου ξεκινάει από το μεσημέρι

Εννοείται πως η μέρα σου θα ξεκινήσει όταν οι υπόλοιποι σχολάνε από τη δουλειά, αλλά ποιος νοιάζεται; Εσύ πέρασες ωραία το βράδυ!

Άλλωστε, σε ποιον δεν αρέσει να τρώει για πρωινό κατ’ ευθείαν το μεσημεριανό που μαγείρεψε η μητέρα του;

3
Απολαμβάνεις την ησυχία της νύχτας

Όταν επιλέξεις να ξενυχτήσεις και να μείνεις σπίτι, απολαμβάνεις την ησυχία της νύχτας στο έπακρον. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, κόρνες και φωνές για να σε ενοχλήσουν και να σε αποσάσουν.

Το βράδυ είναι μια κατάλληλη ώρα να κάνεις πράγματα που απαιτούν ησυχία, όπως διάβασμα ή απλά μια ήσυχη βόλτα στην πόλη.

4
Σκέφτεσαι έντονα

Όποιος πει ό,τι ξενύχτησε έστω και μια φορά στο σπίτι και δεν τον φάγανε οι σκέψεις, λέει ψέματα.

Όταν ξενυχτάς -ειδικά μπροστά από τον υπολογιστή- μπορεί να αναζητήσεις στο Google: από εναλλακτικές συνταγές για ρεβύθια μέχρι και για τη χαμένη Ατλαντίδα!

5
Hangover και… πάμε γερά!

Όποιος επιλέγει να ξενυχτάει σε clubs και bars κάθε βράδυ, έχει μόνιμη συντροφιά του κάθε πρωί το hangover.

Ο συνδυασμός του ποτού με την έλλειψη ύπνου φέρνουν πονοκέφαλο και κακή διάθεση το επόμενο πρωί – δεν περνάει ούτε και με 5 λίτρα καφέ!

Είσαι κι εσύ άτομο που ξενυχτά κάθε βράδυ; Εάν ναι, με τι ταυτίστηκες περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending