fbpx

Χρειάζεσαι κίνητρο; Δες τα fitness accounts που θα θες να κάνεις follow στο Instagram!

Έφυγε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να ρουφάμε τις κοιλιές μας και θα επιστρέψουμε στις παλιές κακές συνήθειες.

Και επειδή όπως όλοι μας χρειαζόμαστε λίγο έξτρα motivation για να γυμναστούμε, σου παρουσιάζουμε 8 fitness accounts στο Instagram για να ακολουθήσεις από σήμερα.

Δες πιο κάτω τους δικούς μου αγαπημένους λογαριασμούς:

1
Sarah Bowmar (sarah_bowmar)

H Sarah Bowmar κατάγεται από την πολιτεία της Indiana στην Αμερική. Είναι από τις πιο δυναμικές παρουσίες και προσωπικότητες στο χώρο των social media. Αγαπά τις περιπέτειες στη φύση, τις υπαίθριες δραστηριότητες, το κυνήγι και φυσικά τη γυμναστική.

Η Sarah είναι επίσης πολύ αληθινή καθώς σου δείχνει και το θέμα της γυμναστικής με ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο. Σου δίνει λοιπόν μια ανάσα σε όλο αυτό τον βομβαρδισμό από αψεγάδιαστες γυμνασμένες γυναίκες.

2
Josh Bowmar (@joshbowmar)

Ο Josh Bowmar είναι φυσικά ο σύζυγος της Sarah Bowmar. Βασικά, είναι σαν να ακολουθείς την ανδρική εκδοχή της Sarah, εφόσον οι δύο σύζυγοι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και μας δείχνουν μέσω των λογαριασμών τους πόσο ενεργοί είναι.

Έχουν δημιουργήσει επίσης κοινό λογαριασμό για τις περιπέτειές τους στο κυνήγι, to bowmarbowhunting.

3
Anllela Sagra (@anllela_sagra)

Το σώμα της είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η κοπέλα γυμνάζεται και το δείχνει μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει, κάνοντας μας να ζηλεύουμε το καλογυμνασμένο της σώμα.

Μηn περιμένεις όμως να δεις και μια πιο ρεαλιστική πτυχή της ζωής της, καθώς η Anllela είναι αυστηρά Instagram material!

4
Ross Dickerson (@dickersonross)

O Ross Dickerson κατάγεται από την Αγγλία και είναι άλλος ένας καλογυμνασμένος στη λίστα μας.

Ανεβάζει καθημερινά πολύ βοηθητικά videos, που εκτελεί ο ίδιος ασκήσεις για κάθε μέρος του σώματός που θέλεις να δυναμώσεις.

5
Michelle Lewin (@michelle_lewin)

Τι να πω για την αγαπημένη και πολύ διάσημη Michelle Lewin;! Έπρεπε οπωσδήποτε να βρίσκεται στη λίστα, διότι ήταν το προσωπικό μου κίνητρο για να ξεκινήσω να γυμνάζομαι.

Ειλικρινά, μόνο που βλέπεις τις φωτογραφίες της και τα videos της, ξεκινάς τα squats αυτόματα!

6
Dan Rockwell (@danrockwellfitness)

Εντάξει, τρομερή αμερικανιά ο τύπος, αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό και υγιές κίνητρο. Είναι μέλος του αμερικανικού στρατού και φανατικός με τη γυμναστική.

Δε θα δεις να ανεβάζει συχνά videos με ασκήσεις, γιατί κυρίως προτιμά να ποζάρει σε φωτογραφίες μαζί με τους κοιλιακούς του.

7
Cheyann Shaw (@cheymarie_fit)

Ήθελα οπωσδήποτε να βάλω σε αυτή τη λίστα τη Cheyann, διότι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που δείχνει πως καμιά φορά στη ζωή εμφανίζονται εμπόδια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μας “ρίχνει”.

Πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν ήταν φανατική με το bodybuilding, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις ωοθήκες. Κατά τη διάρκεια αυτού του “ταξιδιού”, έχασε την περισσότερη μυική της μάζα, προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Η Cheyann τώρα τα πηγαίνει περίφημα στην προσπάθεια της να νικήσει τον καρκίνο και μας δείχνει μέσω του λογαριασμού της πώς είναι η ζωή της, και την αρχή του ταξιδιού της ξανά στο χώρο του bodybuilding.

Ακολούθησέ την αν χρειάζεσαι έστω και λίγη θετικότητα στη ζωή σου, και πίστεψέ με, μαζί της θα μάθεις πώς να μην το βάζεις κάτω με τίποτα!

8
Brenton Simmons (@brentonrossfitness)

Οι τέλειές του αναλογίες είμαι σίγουρη θα σου δώσουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις επιτέλους το γυμναστήριο.

Μπορεί να ζηλέψεις λίον τα υπέροχα αυτοκίνητα που του ανήκουν, αλλά από την άλλη θα σου δώσει ακόμα ένα κίνητρο για να εργαστείς πιο σκληρά!

Να θυμάσαι όμως, ότι τα social media λειτουργούν και σαν παγίδα, και καμιά φορά παρασυρόμαστε, πιστεύοντας πως ότι βλέπουμε είναι ρεαλιστικό και ιδανικό. 

Το ιδανικό είναι εκείνο που ΕΣΥ νιώθεις καλά και πάνω απ’ όλα να είσαι υγιής. Να αγαπάς και να θαυμάζεις τον εαυτό σου πρώτα, και μετά τα fitness models του Instagram!

Θα ξεκινήσεις να ακολουθείς κάποιο από τα πιο πάνω accounts; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending