fbpx

5 αξέχαστες εκδρομές οπαδών κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη!

Οι κυπριακές ομάδες έχουν κάνει αξιοπρόσεκτες πορείες στην Ευρώπη ειδικά τις τελευταίες 2 δεκαετίες και γι’ αυτό οι οπαδοί τους διοργάνωσαν αρκετές εκδρομές, όπου η παρουσία τους ήταν αρκετά έντονη και μαζική.

Προσπαθήσαμε να βάλουμε όσες παραπάνω ήρθαν στο μυαλό μας και απολογούμαστε αν αφήσαμε κάποια πίσω. Εννοείται πως κι εσύ αν θυμάσαι κάποια που εμείς δεν συμπεριλάβαμε, μπορείς να μας την γράψεις στα σχόλια.

Καλή θέαση λοιπόν και ελπίζουμε να απολαύσεις το πιο κάτω υλικό:

1
Lyon-ΑΠΟΕΛ (14 Φεβρουαρίου 2012)

Η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ σίγουρα όσον αφορά την Ευρώπη ήταν η χρονιά που έφτασε μέχρι τους 8 του Champions League.

Παιχνίδι για τους 16 μέσα στην Γαλλία (το πρώτο από τα δύο) και οι ΑΠΟΕΛίστες κάνουν μια μεγάλη απόβαση. Το βίντεο μιλά από μόνο του για το πόσο πάθος είχαν οι πορτοκαλί.

2
Nice-Απόλλων (29 Αυγούστου 2013)

Ο Απόλλωνας έχοντας κερδίσει μια εβδομάδα πριν στο ΓΣΠ με 2-0 την γαλλική Nice, έδωσε ένα τεράστιο κίνητρο στους οπαδούς να ακολούθησαν μαζικά την ομάδα τους στην Γαλλία για να την βοηθήσουν να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα.

Το πάθος διάχυτο, η ένταση χτύπησε κόκκινο και στο τέλος η μεγάλη πρόκριση ήρθε. Ας μιλήσει το βίντεο όμως που αποτυπώνει καλύτερα τα συναισθήματα που βίωσαν οι παρόντες εκείνου του ματς.

3
ΑΕΚ Αθηνών-Ομόνοια (14 Αυγούστου 2008)

Μια ποδοσφαιρική μάχη μεταξύ Ελληνικής και Κυπριακής ομάδας αντιλαμβάνεστε ότι είναι κάτι που δεν βλέπουμε πολύ συχνά, και όταν συμβεί αυτό είμαστε περίεργοι να δούμε αν τελικά οι Ελληνικές ομάδες είναι σκαλιά πιο ποιοτικές ή αν όντως οι δικές μας ομάδες μπορούν να τις “χτυπήσουν”.

Ειδικά το 2008 που το Ελληνικό πρωτάθλημα κάλπαζε. Η Ομόνοια όμως μαζί με τους οπαδούς της που την ακολουθήσαν μαζικά στην Αθήνα, κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό, νικώντας με 0-1 την γηπεδούχο ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Στον επαναληπτικό του ΓΣΠ σφράγισε την πρόκριση.

4
Rapid Vienna-Ανόρθωση (6 Αυγούστου 2008)

Η Ανόρθωση ταξιδεύει στην Αυστρία για να προστατέψει το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού κόντρα στην Rapid. Μαζί της και οι πιστοί οπαδοί της, και με δύναμη αυτούς κατάφερε να προκριθεί, χάνοντας ναι μεν με 3-1, όμως σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου ματς η κυρία πέρασε στον επόμενο γύρο.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης πήγαν και στην προπόνηση για να εμψυχώσουν τους παίκτες τους, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

5
Partizan-ΑΕΛ (8 Αυγούστου 2012)

Νίκη με 1-0 επί της Παρτιζάν στην Κύπρο και φυσικά περιμένει την ΑΕΛ η κόλαση της έδρας της Σέρβικης ομάδας στον επαναληπτικό. Δεν μασά όμως ο ΑΕΛίστας.  Απόβαση στο Βελιγράδι, 0-1 τελικό σκορ, και με συνολικό σκορ 2-0 υπέρ της ΑΕΛ πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μέσα σε μια δύσκολη έδρα, στήριξαν τους ποδοσφαιριστές και δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Θύμισε μας και εσύ ορισμένες αξέχαστες εκδρομές οπαδών κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending