fbpx

5 διάσημοι ηθοποιοί που άφησαν την υποκριτική για… κανονικές δουλειές!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η διασημότητα είτε κούρασε είτε εξαντλήθηκε σε γνωστούς  ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Γι’ αυτό και αρκετοί ηθοποιοί του Hollywood και όχι μόνο, παράτησαν τα κόκκινα χαλιά και τα Όσκαρ για να γίνουν απλοί εργαζόμενο άνθρωποι.

Πιο κάτω θα βρεις μερικούς από αυτούς που σίγουρα θα σε εκπλήξουν!

1
 Joffrey Baratheon

Μπορεί όταν τον παρακολουθούσες στο Games of Thrones να πίστευες πως έβλεπες μπροστά σου ένα ανερχόμενο ταλέντο, ωστόσο ο ίδιος δεν το είδε έτσι. Όπως δήλωσε σε μία συνέντευξη του:

Απλά σταμάτησα να το απολαμβάνω όπως το απολάμβανα παλιά,  το έκανα απλά για διασκέδαση. Γιατί όταν κάνεις κάτι για να ζεις αφού πληρώνεσαι, τότε αλλάζει τη σχέση μαζί του .Δεν είναι ότι το μισώ, απλά δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω τώρα.”

Συγκεκριμένα, αυτό που θέλει να κάνει τώρα είναι να επιστρέψει στο σχολείο.

2
Amanda Bynes

Το κορίτσι με τα πολλά πρόσωπα, μετά τις πολλαπλές επιτυχίες της σε εφηβικές ταινίες, αποφάσισε να στραφεί προς της μεγάλη της αγάπη, που ειναι τα ρούχα.

Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως fashion designer, συνεχίζοντας ωστόσο να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας της πολυτάραχης ζωής της.

3
Kevin Jonas

Jonas Brothers σου λέει κάτι; Αν είσαι γύρω στα 20+ και γένος θηλυκού σίγουρα ναι!

Ο ένας λοιπόν από τους αδελφούς άφησε το μικρόφωνο και την αντίστοιχη δημοσιότητα (π.χ. υποκριτική) και αποφάσισε να πάρει ξεχωριστό δρόμο από τους υπόλοιπους.

Έγινε επιχειρηματίας λοιπόν, εγκαινιάζοντας μία δική του κατασκευαστική εταιρεία.

4
Peter Ostrum

Το αγοράκι από την γνωστή ταινία “Charlie and the chocolate Factory” μεγάλωσε αρκετά και μάλιστα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κόκκινα χαλιά.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή ζει στη Νέα Υόρκη και δουλεύει ως κτηνίατρος.

5
Dylan Thomas Sprouse

Οι περισσότεροι θυμόμαστε τα χαριτωμένα ξανθά αγοράκια από τη σειρά “The suite life of Zac and Cody” και όλες ήμασταν ερωτευμένες με ένα από τους δύο (προσωπικά με τον Cody).

Αφού έκαναν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση για να αποφοιτήσουν, ο Cole συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ ο Dylan δουλεύει σε μία μπυραρία στη Νέα Υόρκη.

Προς εκπλήξεως μας, σε συνέντευξη του δήλωσε πως δεν κρατάει επαφή με τους διάσημους φίλους του!

Εσύ για ποιον δεν είχες ιδέα ότι τα παράτησε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending