fbpx

Αυτά είναι τα 5+2 επαγγέλματα που έχουν την περισσότερη ζήτηση!

Σκέφτηκες ποτέ ποια επαγγέλματα αναμένεται να έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στο μέλλον;

Σε μια εποχή ψηφιακής επανάστασης, στην οποία η τεχνολογία αποτελεί έναν από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες για νέες θέσεις εργασίας, μαζέψαμε κάποια από τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Δες τα πιο κάτω:

1
Διαχειριστής βάσεων δεδομένων

Ένα από τα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα, που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και αποθήκευση του υλικού και την ασφαλή διακίνηση προσωπικών δεδομένων.

2
Προγραμματιστής λογισμικού

Το μυαλό πίσω από κάθε πρόγραμμα υπολογιστή. Αυτός που φτιάχνει το λογισμικό, με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη.

3
Προγραμματιστής εφαρμογών

Εδώ μιλάμε πιο εξειδικευμένα για τον δημιουργό των γνωστών στο ευρύ κοινό “applications” για Android, iOS και άλλα συστήματα τηλεφώνων.

4
Αναλυτής έρευνας αγοράς

Γνωστός στα αγγλικά και ως Market Research Analyst, βοηθά τις εταιρείες να κατανοήσουν ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προτιμούν οι καταναλωτές.

Μέσα από την ανάλυση δεδομένων, μπορεί να δώσει χρήσιμα στοιχεία στις εταιρείες για επόμενες κινήσεις.

5
Διαχειριστής Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας, έτσι και οι εταιρείες πλέον αναζητούν τους κατάλληλους ανθρώπους για την διαχείρησή τους.

6
Ψηφιακός τουρισμός

Οι τουριστικές επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω έτσι και σε αυτόν τον κλάδο χρειάζονται άνθρωποι να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα της ψηφιοποίησης του τουρισμού.

7
Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και cloud computing

Ποιός λέει όχι σε λιγότερη γραφειοκρατεία και πιο γρήγορες διαδικασίες σε ότι αφορά κυβερνητικά θέματα και δημόσια διοίκηση.

Έτσι και σε αυτόν τον τομέα χρειάζονται άνθρωποι με τις κατάλληλες γνώσεις για διαχείρηση  ηλεκτρονικών υπηρεσιών.


Bonus info: Στα επόμενα 3 χρόνια, θα ανοίξουν 2 εκατομμύρια θέσεις για εργαζόμενους στην  ψηφιακή τεχνολογία, σύμφωνα με ανάλυση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) σχετικά με τα “επαγγέλματα του μέλλοντος“.


Το StudentLife Jobs σου δείχνει διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σε διάφορους τομείς της αγοράς. Μπορεί η δουλειά των ονείρων σου να είναι διαθέσιμη, γι’ αυτό επισκέψου το StudentLife Jobs και βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending