fbpx

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο του «Pafos 2017»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επίσκεψη στο στούντιο του Γιώργου Παπαδόπουλου στα πλαίσια του προγράμματος «Διαδρομές και Ίχνη», μέρος του «Pafos 2017».

Πάνω από 150 επισκέπτες απόλαυσαν το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017, δείγματα της δουλειάς του καταξιωμένου Κύπριου καλλιτέχνη, ο οποίος επεξεργάζεται το γυαλί σε συνδυασμό με σμάλτο, φύλλα χρυσού, τζελ σιλικόνης και άλλα πρωτότυπα υλικά, χρησιμοποιώντας -μεταξύ άλλων- σφυριά, τούβλα, σφαίρες και ηλεκτρικό ρεύμα.

 Απολαμβάνοντας την επιτυχία που του χαρίζει η μοναδικότητά του, ο Κύπριος καλλιτέχνης αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες του: Ένα στούντιο στεγάζει πια τον ίδιο, τα εργαλεία και την τέχνη του και στην Κύπρο, στο σπίτι όπου πέρασε ο πατέρας του την παιδική του ηλικία στις Κεδάρες. Έτσι ελπίζει να δώσει την ευκαιρία και στην πατρίδα του να γνωρίσει το νέο αυτό δρόμο που χαράσσει στην τέχνη.

Δείτε κι εσείς τη μοναδική τέχνη του Γιώργου Παπαδόπουλου στο στούντιό του στις Κεδάρες, ή μάθετε περισσότερα στη ιστοσελίδα http://www.yorgosglass.com. Παράλληλα, μπορείτε να επισκεφθείτε το στούντιο του καλλιτέχνη στο πλαίσιο των Open Studio Days στις 7 & 8 Οκτωβρίου, καθώς και στις 21 & 22 Οκτωβρίου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending