fbpx

5 ταινίες αφιερωμένες στη φοιτητική ζωή που πρέπει να δεις έστω μια φορά!

Είσαι φοιτητής και λάτρης των ταινιών; Δεν ανήκεις στην κατηγορία των φοιτητών που θέλουν μόνο να βγαίνουν, να πίνουν και να διασκεδάζουν; Μα σε κατάλαβα!

Είσαι “παιδί για σπίτι” και σου αρέσει να αράξεις και κάποιες μέρες της εβδομάδας στο διαμέρισμα σου, με παρέα ή χωρίς, βλέποντας ταινίες σαν να μην υπάρχει αύριο!

Αφού λοιπόν είσαι τέτοιος τύπος και προτιμάς να παρακολουθείς ταινίες με pop corn ή pizza, μπορώ να σου βρω λύση: Να ψάξεις τους πιο κάτω τίτλους ταινιών ειδικά αφιερωμένες στη φοιτητική ζωή.

Πάμε να δούμε 5 ταινίες που είναι αποκλειστικά κατάλληλες για φοιτητές:

 

1
How High

Ο Σάιλας και ο Τζαμάλ υποδύονται δύο φοιτητές που τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αν όχι όλες, τους αρέσει να καπνίζουν «χόρτο» μέχρι… τελικής πτώσης.

Με τη βοήθεια του “φίλου τους” κατάφεραν να περάσουν όλα τα μαθήματα τους στις τελικές εξετάσεις, να αριστεύσουν και να γίνουν δεκτοί στο Χάρβαρντ!

Θα το δοκίμαζες κι εσύ προκειμένου να βρεθείς στο Χάρβαρντ;

2
The New Guy

Ο Ντίζι Χάρισον είναι τελειόφοιτος λυκείου. Επειδή δεν θεωρείται δημοφιλής μαθητής, όλοι οι συμμαθητές του, του κάνουν “bullying“, αφού τον κοροϊδεύουν ως τον “σπασίκλα του σχολείου.” Το αποτέλεσμα είναι να περνά μια χρονιά-κόλαση κοντά τους.

Έτσι, προκειμένου να ξεφύγει από το συγκεκριμένο σχολείο, κάνει τα πάντα για να μεταφερθεί σε διαφορετικό σχολείο της ίδιας πόλης. Αποβάλλεται οικιοθελώς και γράφεται σε άλλο λύκειο με το ψευδώνυμο Γκιλ Χάρις και από “σπασίκλας” γίνεται ο πιο “cοοΙ” μαθητής.

Τώρα θα μου πεις (και με το δίκαιο σου), γιατί σου προτείνω να δεις αυτή την ταινία αφού μιλά για σχολείο και εσύ είσαι φοιτητής. 

Έχει πολύ σημαντικό ηθικό δίδαγμα ζωής και μπορούν να την παρακολουθήσουν εξίσου μαθητές και φοιτητές. Αξίζει τον κόπο!

3
American Pie 2

Όλη η παρέα του πρώτου American Pie συναντιέται ξανά το καλοκαίρι, μετά από ένα χρόνο στο κολέγιο με αφορμή μια επετειακή συγκέντρωση παλιών συμμαθητών. Αυτό που επιθυμούν είναι να διοργανώσουν party και να αποκτήσουν καινούριες… σεξουαλικές εμπειρίες!

Τελικά αποφασίζουν να νοικιάσουν ένα εξοχικό στην παραλία, για να μπορούν άνετα να πετύχουν τον σκοπό τους. Να είναι ελεύθεροι να περάσουν αξέχαστα τις διακοπές τους και να ξεφαντώσουν. Έτσι, το καλοκαίρι γι’ αυτούς συνεχίζεται, με τις γνωστές από την πρώτη ταινία… σεξουαλικού περιεχομένου περιπέτειες!

Αν δεν την είδες ακόμη, μη χάνεις καιρό! Σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σου σειρές και θα ταυτιστείς αμέσως!

4
Όλα τα “Scream”

Η ταινία Scream αφορά την ιστορία της φανταστικής πόλης Γούντσμπορο της Καλιφόρνια, που τρομοκρατείται από έναν μασκοφόρο μανιακό δολοφόνο.

Ουσιαστικά ο δολοφόνος ευχαριστιέται να τηλεφωνεί στα θύματά του ρωτώντας τους ερωτήσεις που σχετίζονται με ταινίες τρόμου. Ο πρώτιστος του στόχος είναι η Σίντνεϊ Πρέσκοτ, μία έφηβη κοπέλα, της οποίας η μητέρα, Μορήν Πρέσκοτ, δολοφονήθηκε ένα χρόνο πριν.

Αν “τρελαίνεσαι” για τέτοιες σκηνές, τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρει να τη δεις. Στη θέση σου, θα κρατούσα και ένα μαξιλάρι αν την έβλεπα μόνη μου. Τώρα αν την δεις με την παρέα σου, κάτι μπορεί να γίνει.

P.S. Η πιο πάνω φωτογραφία, μου θυμίζει τη αντίδραση μου όταν έβγαιναν τα αποτελέσματα της εξεταστικής και είχα κοπεί το μάθημα. Εσένα; 😉

5
Road Τrip

Ο Τζος και η Τίφανι είναι ερωτευμένοι και αγαπιούνται πολύ από παιδιά. Βρίσκονται όμως σε απόσταση αφού φοιτούν σε διαφορετικά κολέγια. Ένα βράδυ λοιπόν, μπαίνει στην ζωή του, μια συμφοιτήτρια του, η Μπεθ με την οποία κάνει έρωτα.

Η περιστασιακή τους ερωτική περιπέτεια καταγράφεται σε μια βιντεοκασέτα, αλλά ένα τραγικό λάθος είναι η αιτία που το αποδεικτικό αυτό στοιχείο καταφθάνει ταχυδρομικώς για το κολέγιο της Τίφανι!

Όταν ο πρωταγωνιστής της ταινίας καταλαβαίνει τι πρόκειται να συμβεί, φεύγει κατευθείαν μαζί με 3 φίλους του, με προορισμό το κολέγιο της κοπέλας του. Θέλουν οπωσδήποτε να την προλάβουν, προτού μαθευτεί η απιστία του αγαπημένου της.

Θα έκανες κι εσύ αγώνα δρόμου, ώστε να μην “ανοίξει η γη να σε καταπιεί” αν σου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, έτσι;

Τι λες; Θα επέλεγες κι εσύ να δεις κάποια από τις πιο πάνω ταινίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending