fbpx

Shoes Alert: 3+1 ζευγάρια παπούτσια για να φορέσεις αυτή τη σεζόν!

Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν το look μας και δώσουν στυλ ακόμα και στα πιο απλά ρούχα. Γι’αυτό και στα παπούτσια πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και να επενδύουμε σωστά.

Δε χρειάζεσαι πολλά πολλά, μόνο τα πιο βασικά! Στο σημερινό post σου βρήκα 4 ζευγάρια παπούτσια σε πολύ πολύ προσιτές τιμές που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου!

Δες τα εδώ:

1
Red Strappy Court Heels

Φόρεσε αυτά τα πολύ κομψά τακούνια με ένα αυστηρό look στο γραφείο ή με ένα mom’s jean και λευκό t-shirt για ένα day-to-night σύνολο. Το κόκκινο χρώμα εκτός από πολύ στη μόδα φέτος είναι και ένα χρώμα που θα δώσει ζωντάνια στο στυλ σου.

Aγόρασέ τα εδώ!

2
VANS OLD SKOOL

They are back! Όχι για να πας σχολείο (memoirs), αλλά για να δώσουν άνεση και στυλ στις εμφανίσεις σου. Τα street culture παπούτσια επιστρέφουν και είναι ό,τι καλύτερο για ένα casual-rock look. Perfect for the weekends!

Αγόρασέ τα εδώ!

3
Glitter Ankle Boots

Και σε ποια από εμάς δεν αρέσει να λάμπει σαν star; Οι μπότες γεμάτες με glitters είναι ίσως οι πιο πολυφόρετες μπότες που είδαμε στα τελευταία fashion shows να φοριούνται από τις πιο διάσημες fashion experts!

We ADORE them! Ταιριάζουν με τα πάντακυριολεκτικά!

Αγόρασέ τα εδώ!

4
Λευκό Μποτάκι

Η μόδα προστάζει λευκό χρώμα στα παπούτσια και για τον χειμώνα. Είναι ίσως το πιο ευκολοφόρετο μποτάκι για φέτος. Πρόσθεσε στην ντουλάπα σου ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια και θα είσαι στη μόδα όλες τις ώρες της ημέρας.

Αγόρασέ τα εδώ!

Εσύ ποιο από αυτά τα ζευγάρια θα αγοράσεις; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending