fbpx
No menu items!
More

    DreamerDoer: Η ομάδα που υποστηρίζει να κάνεις τα όνειρα σου πράξεις!

    Έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι συμβαίνει όταν τα όνειρα επιτέλους (!) συναντούν τις πράξεις; Είναι όντως μια στιγμή απόλυτης συγκίνησης και μαγείας, μια ευθυγράμμιση των πλανητών;

    Η ομάδα DreamerDoer, μια ομάδα από τρεις Κύπριους φοιτητές, ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα, αποδεικνύοντας μας ότι το να κάνεις τα όνειρά σου πράξεις, είναι απλά ένα βήμα τη φορά πιο μπροστά!

    Όλοι όμως θα αναρωτιέστε, ποιοι να είναι άραγε αυτοί οι τρεις σουπερ-ντρίμερς;

     

    Ας ξεκινήσουμε από την κοπέλα της παρέας! Ονομάζεται Μύρια Πολυκάρπου και είναι 23 ετών. Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του μεταπτυχιακού της στην Εκπαιδευτική Ηγεσία στο Cyprus International Institute of Management.

    • Έχει συνεργαστεί με τον οργανισμό Erasmus+ και έχει δουλέψει για 6 μήνες στο Bassischool Scharrel Minderhout στο βόρειο Βέλγιο. Ως χόμπι έχει τη σκηνοθεσία ταινιών μικρού μήκους, για τις οποίες έχει ξεχωρίσει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

    Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στα 23 του χρόνια μπορούμε να πούμε ότι είναι η καλλιτεχνική φλέβα της παρέας! Βρίσκεται και επίσημα στο 4ο έτος των σπουδών του στο University of Nicosia, στον κλάδο Business Administration – Marketing Communication.

    • Έχει τη δική του μεταλ μπάντα η οποία χαρίζει απίστευτες στιγμές στο κοινό της σε κάθε live εμφάνιση της! Τους στίχους και συνθέσεις των τραγουδιών έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία ο Γιώργος καθώς ταυτόχρονα συγγράφει και το δικό του μυθιστόρημα το οποίο αναμένεται να εκδοθεί με επιτυχία. Επίσης ασχολείται και με το business κομμάτι στον τομέα της μουσικής με το οποίο, μέσα από τις σελίδες του στα social media (Powercord Music), προωθεί μπάντες βοηθώντας τις να βγάλουν το δίσκο και να οργανώσουν τα events τους.

    Ο «μεγάλος» της παρέας είναι ο Όμηρος Δημητρίου και είναι 25 ετών. Ένας μήνας του απομένει για να αποκτήσει το πτυχίο του στο Business Administration – Marketing Communication από το University of Nicosia.

    • Τον είχαμε κοντά μας στο StudentLife για 8 εβδομάδες, στα πλαίσια του Media & Marketing Internship. Κι αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, μόνο ο Όμηρος το ξέρει καλά, αφού έχει πάρει το δίπλωμα Μαγειρικών Τεχνών από το ΑΞΙΚ και η μαγειρική είναι η αγαπημένη του δραστηριότητα!

    Αυτά τα 3 φρέσκα μυαλά, συνεργάστηκαν για να κτίσουν την ομάδα DreamerDoer

    Η ομάδα αυτή λοιπόν, δημιουργήθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και σεμιναρίων με θέματα που αφορούν όλα τα μονοπάτια της ζωής.

    Μπορείς να τους ακολουθήσεις στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook με το όνομα “DreamerDoer” κι έτσι θα μπορείς κι εσύ να ενημερώνεσαι για τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται.

    Η ομάδα αυτή ήταν το όνειρο τους! Αυτοί το έκαναν! Εσύ;

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending