fbpx

Shearling jackets: 5 σακάκια που θα φορέσεις όσο τίποτα άλλο φέτος!

Ψάχνεις κάτι ζεστό, αλλά ταυτόχρονα fashionable για τις κρύες νύχτες ή και μέρες του χειμώνα που έρχονται; Σου βρήκα την λύση! Τα shearling jackets είναι αυτό που γυρεύεις για να είσαι η πιο stylish της παρέας και όχι μόνο.

Τα shearling jackets είναι μπουφάν με ιδιαίτερη εσωτερική γούνα που σε κάνουν να νιώθεις ότι κάποιος σε κρατάει αγκαλιά. Είναι ένα ξεχωριστό σακάκι που επιβάλλεται να το έχεις στην ντουλάπα σου!

Αν επιλέξεις ένα πιο κλασικό χρώμα, τότε σίγουρα αυτό το σακάκι θα είναι το αγαπημένο σου για τα επόμενα χρόνια. 

Δες εδώ 5 shearling jackets που θα λατρέψεις:

1
Μαύρο/leather shearling jacket

www.vogue.co.uk
www.must.com.cy

Το μαύρο είναι ένα κλασικό χρώμα όπου είναι απαραίτητο στην ντουλάπα σου. Και μην ξεχνάς ότι σε σώζει από πολύ δύσκολες περιστάσεις που δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Γι’αυτό αν είσαι πιο classic/chic style περίπτωση, μπορείς να επιλέξεις κάτι από τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Aγόρασέ το εδώ!

2
Cow-girl style

www.vogue.co.uk

Αν μέσα σου κρύβεται μια cow-girl, τότε το ιδανικό σακάκι είναι αυτό το shearling jacket σε καφέ και camel αποχρώσεις. Τα shearling jackets σε γήινες αποχρώσεις παρουσιάζουν την πιο vintage πλευρά του χαρακτήρα σου. Επίσης είναι ένα χρώμα που πάει σε όλες!

Aγόρασέ το εδώ!

3
Άσπρο shearling jacket

www.vogue.co.uk

Το άσπρο χρώμα σε φοβίζει; Το άσπρο είναι ένα χρώμα που φέτος τον χειμώνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μη μένεις στα στερεότυπα, είναι must-have χρώμα για τον χειμώνα και πόσο μάλλον όταν το επιλέξεις στο σακάκι σου. Θα ξετρελαθούν όλοι με το shearling jacket σου σε άσπρη ή off-white απόχρωση. Ταίριαξε το με jeans και παντελόνια σε ό,τι χρώμα σου αρέσει.

Aγόρασέ το εδώ!

4
Denim jacket

collage

Το denim shearling jacket είναι ό,τι πιο νεανικό μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Ίσως να το έχει και η μαμά σου, αφού είναι διαχρονικό κομμάτι.

Συνδυάζεται με πολλά outfits και σου παρέχει άνεση για όλη την διάρκεια της μέρας. Μια πιο extreme έκδοση του denim shearling jacket είναι σε μακριά γραμμή.

Aγόρασέ το εδώ!

5
Colourful jacket

http://www.vogue.co.uk
pinterest

Και για τέλος κράτησα κάτι για εσένα που παίρνεις το ρίσκο και γεμίζεις την ντουλάπα σου με χρώμα. Το ήδη αγαπημένο σου jacket στην πιο «τρελή» του έκδοση.

Κόκκινο, ροζ ακόμα και πράσινο αρκεί να είναι χρωματιστό. Είμαι σίγουρη πως για να αγοράσεις αυτό το jacket, θα ξέρεις και πώς να το φορέσεις!

Aγόρασέ το εδώ!

Εσύ τελικά ποιο shearling jacket θα επιλέξεις
για να σε ζεσταίνει φέτος τον χειμώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending