fbpx

Outfit της εβδομάδας: Φόρεσε floral midi φόρεμα με μποτάκια για ένα ρομαντικό look!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό να φορέσεις το φθινόπωρο από ένα floral φόρεμα! Ειδικά όταν το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου μποτάκια είσαι πανέτοιμη να πας για βόλτα με το αγόρι σου ή ακόμα καλύτερα με τις φίλες σου!

Ένα είναι το σίγουρο με όποιο και αν πας φρόντισε να βγάλεις αρκετές φωτογραφίες γιατί αυτό το outfit ταιριάζει απόλυτα με το φθινόπωρο και το mood μας αυτές τις μέρες!

Δες εδώ πώς το συνδύασα:

Το συγκεκριμένο φόρεμα μόλις το είδα, το έβαλα στο μάτι! Ήθελα οπωσδήποτε να το αγοράσω! Λατρεύω οτιδήποτε είναι floral!

Από κάτω σκεφτόμουν αν θα το συνδύαζα με τα πιο ψηλά ankle boots μου ή με αυτά τα μποτάκια που κάνουν για πιο καθημερινό look! Τελικά προτίμησα τη δεύτερη επιλογή μιας και θα περπατούσα αρκετή ώρα!

Στο μακιγιάζ κινήθηκα σε καφέ αποχρώσεις -όπως πάντα- και απλώς πρόσθεσα λίγο πορτοκαλιά και χρυσή σκιά στο τέλος! Στα χείλη έβαλα το αγαπημένο μου lip liner και από πάνω λίγο πιο ανοιχτόχρωμο lipstick!

Το συγκεκριμένο τσαντάκι δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην το αγοράσω, μιας και το βρήκα σε έκπτωση λίγες μέρες πριν! Η χρυσός κρίκος για να κρατάς το τσαντάκι είναι ό,τι πιο in-fashion θα βρεις στις τσάντες που θα αγοράσεις!

Get the look: 

Floral φόρεμα

Μαύρα μποτάκια

Mαύρο τσαντάκι

Lip liner / Lipstick

Love ya ♥

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending