fbpx

5 περιοδικά μόδας για να είσαι πάντα ενήμερη για τα τελευταία trends!

Λατρεύεις κι εσύ την μόδα όπως εμένα και σου αρέσει να ενημερώνεσαι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να προσαρμόζεις το στυλ σου σύμφωνα με αυτή;

Σου τυχαίνει και εσένα αρκετές φορές να μην ξέρεις τι να φορέσεις και να θέλεις να πάρεις ιδέες για το πώς να κάνεις ένα outfit σου ξεχωριστό και μοναδικό αλλά ταυτόχρονα να είσαι in fashion;

Το συνηθισμένο πρόβλημα αυτών που λατρεύουν την μόδα και θέλουν να αγοράσουν την τελευταία τάση της σεζόν και να τη φορέσουν πριν από όλους!

Σου έχω ευχάριστα νέα καθώς, πιο κάτω σου προτείνω 5 περιοδικά που σου δείχνουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας! Σε ενημερώνουν από το τι χρώμα θα φορεθεί σε κάθε εποχή μέχρι και τι στυλ ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Δες πιο κάτω 5 περιοδικά μόδας που θα τα λατρέψεις:

1
Vogue

dailymail.com

Θα πρέπει σίγουρα να επιλέξεις το δημοφιλέστερο περιοδικό στον κόσμο της μόδας, το Vogue. Ένα περιοδικό που κάποιοι το αποκαλούν «Βίβλο της μόδας» και όλοι οι fashionistas ανά τον κόσμο το λατρεύουν!

Η Vogue έχει θέσει πρότυπα μόδας για πάνω από έναν αιώνα και είναι το κορυφαίο περιοδικό μόδας με εκδόσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως Vogue Italia, Vogue British και Men’s Vogue.

Είναι ένα περιοδικό μόδας και lifestyle που αποτελείται από μόδα, ομορφιά, πασαρέλα, όπως επίσης και από αφιερώματα σε ανθρώπους της τέχνης, σχεδιαστές, μουσικούς και συγγραφείς.

Για την Vogue μόδα, δεν είναι μόνο οι τάσεις, αλλά είναι ολόκληρη η φιλοσοφία που έχει κάποιος, η κουλτούρα και οι επιρροές του.

2
ELLE

ellecanadamagazine.com

Το περιοδικό Elle είναι ένα διεθνές περιοδικό lifestyle γαλλικής καταγωγής που εκδίδεται για την εκλεπτυσμένη, μοδάτη και πολυταξιδεμένη γυναίκα.

Το συγκεκριμένο περιοδικό μόδας επικεντρώνεται στη μόδα, την ομορφιά, την υγεία, την ψυχαγωγία και την αστρολογία.

Ο τίτλος στα γαλλικά σημαίνει «Αυτή» ή «Της» και φυσικά απευθύνεται στην γυναίκα!

3
Harper’s Bazaar

fashiongonerogue.com

Ο αμερικάνικος εκδοτικός οίκος Harper Brothers έκδοσε το γυναικείο περιοδικό Harper’s Bazaar με άρθρα για το σπίτι και τη μόδα.

Λατρεύω τα εξώφυλλα του γιατί είναι πάντοτε εντυπωσιακά με υπέροχο σκηνικό. Βλέποντας το εξώφυλλο και μόνο, σε κάνει να θέλεις να χαζέψεις τη κάθε σελίδα του περιοδικού και να θαυμάσεις το υπέροχο φωτογραφικό του υλικό.

Ένα περιοδικό γεμάτο φωτογραφίες βγαλμένες από παραμύθι από διάσημες κυρίως προσωπικότητες.

4
Marie Claire

mariaclaireindonesiablog.com

Το Marie Claire είναι ένα γυναικείο μηνιαίο περιοδικό. Εκδόθηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία το 1937 και από τότε άρχισε να εκδίδεται σε περισσότερες χώρες.

Η ελληνική έκδοση του Marie Claire εστιάζει σε θέματα όπως η γυναίκα, η μόδα, το στυλ, η αισθητική, η ομορφιά και οι ανθρώπινες σχέσεις.

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα σε αυτό το περιοδικό είναι ότι μπορείς να μάθεις tips και συμβουλές ομορφιάς και μόδας.

Επίσης, μπορείς να βρεις ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν τις στυλιστικές προτιμήσεις διασήμων, τον τρόπο ζωής καθώς και το πώς να περιποιήσαι το σώμα σου.

5
Madame Figaro

celxxx.com

Το περιοδικό Madame Figaro γνώρισε άμεση επιτυχία, λόγω της ποικιλίας περιεχομένου του και της ποιότητας της γραφής, στοχεύοντας συγκεκριμένους αναγνώστες που αγαπούν την μόδα.

Η Madame Figaro αφιερώνεται αποκλειστικά σε θέματα ενδιαφέροντα για τις γυναίκες αναγνώστριες όπως είναι η μόδα, η ομορφιά, η υγεία, ο γάμος, τα ζώδια και διάσημες προσωπικότητες.

Το συγκεκριμένο περιοδικό είναι από τα πιο δημοφιλέστερα για τους Κύπριους αναγνωστών που αγαπούν την μόδα!

Εσύ από ποιο περιοδικό μόδας
θα διαβάσεις για να μάθεις τα νέα trends;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending