fbpx

Outfit της εβδομάδας: Φόρεσε pencil skirt από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Και ναι μπορούμε να πούμε ότι έχει μπει και επισήμως το φθινόπωρο μιας και η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά προς τα κάτω. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου και να επενδύσεις σε μια pencil φούστα;  Τέρμα λοιπόν τα σορτσάκια και οι mini φούστες, μιας και εγώ σου έχω τη λύση.

Αν κι εσύ είσαι από τις κοπέλες που αποφεύγουν τα παντελόνια και προτιμούν κάτι πιο ανάλαφρο εγώ σου έχω την λύση! Εκτός από τα φορέματα που αποτελούν κυρίαρχη τάση και για το φετινό χειμώνα, comeback κάνουν και οι pencil φούστες!

Η pencil γραμμή της midi φούστας ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, γι’ αυτό αν ο Θεός, η μοίρα ή τελοσπάντον τα γονίδια σε έχουν προικίσει με πλούσιες καμπύλες, ε τότε δεν έχεις από το να τις αναδείξεις επιλέγοντας την απόλυτη τάση.

Δες εδώ πώς το συνδύασα: 

Με sneakers ή με τα κλασσικά μαύρα σου μποτάκια, ένα είναι το σίγουρο: σου χαρίζει το απόλυτο fall look μετατρέποντας ταυτόχρονα το πρωινό σου office look σε κάτι πιο βραδινό.

Ο πιο safe συνδυασμός είναι το μαύρο-άσπρο και το ξέρεις πολύ καλά! Γι’ αυτό μη διστάσεις να συνδυάσεις τη μαύρη pencil φούστα σου με το κλασικό σου άσπρο πουκάμισο. Η ζώνη στη μέση είναι must αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα το όλο σου look!

Get the look: 

Φούστα  

Πουκάμισο 

Μποτάκια 

Backpack 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending