fbpx

Τι θα γινόταν αν αντί για καλλιστεία είχαμε… διαγωνισμό φαγιού;

Τα κυπριακά καλλιστεία βρίσκονται μόλις λίγες μέρες πριν τη φετινή έναρξη τους και είμαι σίγουρη τα κορίτσια που θα διαγωνιστούν, αγωνιούν να βγουν στην πασαρέλα και να μας δείξουν τα υπέροχα τους κορμιά και πρόσωπα.

 

Είναι όμως προφανές ότι στις μέρες μας, τα καλλιστεία έχουν καταντήσει ντεμοντέ, αφού μπορεί απλούστατα ο οποιοσδήποτε να μπει στο Instagram, και να δει όλες τις Κυπραίες-μοντέλα, εύκολα και γρήγορα.

Προτείνω λοιπόν στους Κύπριους παραγωγούς, να λάβουν σοβαρά υπόψη την πρόταση μου περι κατάργησης του Star Κύπρος, και την αντικατάσταση του με νέους κυπριακούς διαγωνισμούς, στους οποίους θα μπορούν να λάβουν μέρος και γυναίκες και άντρες.

Προτείνω λοιπόν την προκήρυξη του διαγωνισμού «Ο/η πιο μεζεκλής Κυπραίος/α»!

Αρχικά, να δώσουμε στον διαγωνισμό ένα πιο χαϊκλέ όνομα για να καταδέχεται να το βλέπει και η υψηλή κοινωνία της Κύπρου.

Τι λέει το όνομα: “Mezeklis Star Cyprus 2018”; Ακολουθούν πιο κάτω κάποιες ιδέες με τη σειρά που θέλουμε να γίνουν:

 

1
Αιτήσεις συμμετοχής

Στον διαγωνισμό αυτό, αιτήσεις συμμετοχής θα μπορούν να συμπληρώσουν όσοι πληρούν τα κριτήρια του βάρους άνω των 60 κιλών (φυσικά)!

Οι κοκκαλιάρηδες και κορμάρες θα αποκλείονται άμεσα, μη μπορώντας  να προχωρήσουν στα castings του διαγωνισμού.

2
Οι κριτές

Σίγουρα, θα γίνει μάχη για το ποιος θα κατακτήσει τη θέση των κριτών. Θα είναι τρεις κριτές και υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν μόνο δημόσια πρόσωπα της κυπριακής Showbiz, όπως ο Λούης Πατσαλίδης.

Θα προτιμηθούν αναμφίβολα όσοι έχουν τα κιλάκια τους για να ταιριάζουν και με το concept του διαγωνισμού.

3
Παρουσιαστής;

Σε αυτό τον διαγωνισμό παρουσιαστής δεν θα είναι ούτε ο Σάκης, ούτε η Αριστοτέλους, ούτε και η Ευρυπίδου.

Θα γίνει, βλέπετε, σοβαρή πρόταση στο Μαμαλάκη και αν δεν δεκτεί θα γίνουν προτάσεις σε μη διάσημες Κυπραίες… παραδοσιακές γιαγιάδες.

4
Στην πρώτη φάση των castings…

Όσοι έχουν «μιλλούδες» και «ψωμάκια» θα αντιμετωπίζονται ευνοϊκότερα από τους υπόλοιπους, καθώς αυτά υποδεικνύουν μεζεκλίκια και μπύρες.

Επιπλέον, η μόνη και καθοριστική ερώτηση που θα γίνεται στους υποψήφιους Stars  σε αυτή τη φάση θα είναι «Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;»

Σε περίπτωση που η απάντηση σχετίζεται με fast-food, γκουρμέ φαγητό ή οτιδήποτε άλλο που να μην περιλαμβάνεται σε μεζέδες, οι υποψήφιοι θα αποκλείουνται από τα lives δίχως καμιά άλλη επεξήγηση.

5
Στα lives

Στη συγκεκριμένη φάση, θα περάσουν 20 άντρες και γυναίκες. Έπειτα από 10 lives, σκληρές ερωτήσεις  περι ταβερνών και  γαστρονομικής ιστορίας από τους κριτές,  άγριες αποστολές όπως: «Ποιος μπορεί να φάει περισσότερο φαί από το τραπέζι;» αγχωτικές πρόβες και  άλλα, θα  επιλεχθούν οι 10 καλύτεροι οι οποίοι θα οδηγηθούν στον τελικό του μεγάλου αυτού Διαγωνισμού.

Επιπλέον σε κάθε επεισόδιο θα κληρώνονται τταππεράκια με κουπέπια, μακαρόνια του φούρνου και καραόλους. Γι’ αυτό, προτείνουμε να στέλνετε πολλά πολλά μηνύματα!

6
Στον τελικό

Μετά από διευθετήσεις της παραγωγής, ο τελικός θα φιλοξενεί διαφόρων ειδών καλλιτέχνες, όχι μόνο τραγουδιστές.

Μετά από περίπου 3 ώρες, για να μη βαρεθούν και οι τηλεθεατές θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής Mr./Mrs. Mezeklis Star Cyprus 2018”, που θα κερδίσει 100 δωρεάν γεύματα για δυο, σε διάσημες κυπριακές ταβέρνες, όπως στο Μεζοστρατή, στον Ζαννέτο κ.τ.λ., ένα θάλαμο γεμάτο κουπέπια, σούβλα και μουσακκά.

Επίσης, θα φωτογραφηθεί για όλα τα εξώφυλλα των κυπριακών περιοδικών, μέχρι και εφημερίδων!

Κάπως έτσι θα κυλήσει ο καινοτόμος και πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός!

static2.businessinsider

Σε περίπτωση βέβαια που σημειώσει μεγάλη επιτυχία, προτείνω ακόμα κάποιες ιδέες για τις επόμενες χρονιές, οι οποίες σίγουρα θα κάνουν μπαμ!

  • «Ο/η  πιο χώρκατος/α Κυπραίος/α»
  • «Ο/η καλύτερος/η  Κυπραίος/α  φίλαθλος»
  • «Ο/η καλύτερος/η ψήστης σούβλας»
  • «Ο/η καλύτερος/η Κυπραίος/α κυνηγός»

Εκτός από τα πιο πάνω, μπορείς να φανταστείς τι άλλο θα γινόταν; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending