fbpx

5 παράξενες στιγμές σε αγώνα tennis!

Αντισφαίριση. Ένα άθλημα που στην χώρα μας είναι εντελώς απαξιωμένο σε σύγκριση με την υπόλοιπη οικογένεια των sports.

Πες αλήθεια. Όπως και εσύ έτσι και όλος ο κόσμος έμαθες το tennis μέσα από τα κατορθώματα του Μάρκου Παγδατή αφού αυτός ο μεγάλος αθλητής κατάφερε να μας διαφημίσει στο παγκόσμιο στερέωμα στο χώρο της αντισφαίρισης.

Κατά την διάρκεια των αγώνων όμως συμβαίνουν διάφορα “παράξενα”  που σαφώς κάποια εξ αυτών χαρίζουν άφθονο γέλιο στους θεατές ενώ κάποια άλλα προκαλούν απορία.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 από τα παράξενα που προαναφέραμε και ελπίζουμε να τα απολαύσεις όπως και εμείς.

Δες ποια είναι παρακάτω:

1
Όταν η μπάλα καρφώθηκε στο έδαφος από τη δύναμη του service!

Όσοι ασχολούνται με tennis, ξέρουν ότι ο Andy Roddick είχε ένα από τα πιο δυνατά service. Ήταν ένας από εκείνους τους τενίστες που όταν σέρβιρε σκεφτόσουν “σερβίρει, τέλειωσε αυτό το game!”.

Ανάμεσα στα χιλιάδες service που έκανε κάποτε έγινε και αυτό! Μετά από service του, τόσο δυνατό ήταν, που η μπάλα κόλλησε στο έδαφος. Ιδού η απόδειξη!

2
Όταν ο ball boy πιάνει μπάλες στον αέρα!

Το να είσαι ball boy σε ένα τουρνουά όπως το Australian Open και σε ματς όπου μάλιστα αγωνίζεται ο τεράστιος Roger Federer τότε αυτόματα κυριαρχήσε από ένα σχετικό άγχος. Από ότι φαίνεται όμως όχι ο συγκεκριμένος που θα δεις στο βίντεο!

Σερβίρει ο Federer, ο επόπτης γραμμής δείχνει έξω και ο αντίπαλος απλά κάνει return την μπαλιά για τυπικούς λόγους.

Ο Ελβετός χτυπά την μπάλα για να βγει έξω από το γήπεδο και ο ball boy που νόμιζε πως ήταν ο Buffon με μια απλή και ψύχραιμη κίνηση “σβήνει” την μπάλα.

3
Παίζεις αγώνα tennis αλλά οι γείτονες κάνουν σεξ!

https://www.youtube.com/watch?v=xPQrKuEdbjk

Ρε φίλε όπως και να το κάνεις την ώρα που παίζεις tennis θέλεις συγκέντρωση. Θέλεις να μην μιλά κανένας και να σε αφήνουν να παίξεις.

Όμως δυο παίχτες κατά την διάρκεια του αγώνα τους δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν καθώς ένα ζευγάρι που κατοικούσε ακριβώς δίπλα από το γήπεδο αποφάσισε εκείνη την ώρα να κάνει τρελίτσες και μάλιστα από ότι μπορούμε να φανταστούμε με ορθάνοιχτα παράθυρα και σε ψηλά decibel!

4
Έσπασε τέσσερις ρακέττες σε ένα λεπτό!

Και πάμε τώρα σε ένα δικό μας παιδί. Ο Μάρκος Παγδατής από ότι φαίνεται ήταν τόσο νευριασμένος που κατά την διάρκεια της μικρής διακοπής ανάμεσα στα games, έσπασε τέσσερις ρακέττες την μια πίσω από την άλλη.

Το ξέρω ρε φίλε σίγουρα θα είσαι γεμάτος νεύρα κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά όχι τόσο ώστε να σπάσεις τέσσερις ρακέττες μέσα σε ένα λεπτό! Δεν είναι και η πιο ωραία εικόνα ενός αθλητή, ειδικά όταν αγωνίζεται στο πιο ψηλό επίπεδο!

5
Άμα είσαι ball boy και κάθεσαι δίπλα από το νούμερο ένα του κόσμου!

Να παίζει ο Novak Djokovic στο Roland Garros και να είσαι ball boy στο παιχνίδι. Μεγάλη τιμή ρε φίλε!

Αλλά μεγαλύτερη είναι αυτό που έπαθε ο συγκεκριμένος τύπος στο βίντεο. Ολιγόλεπτη διακοπή για ξεκούραση των παιχτών και ψιλόβροχο έχει ξεκινήσει.

Ο Σέρβος τενίστας αρπάζει την ομπρέλα από τον ball boy και επί 1-2 λεπτά τον βάζει να κάτσει δίπλα του, τον κερνά φέρνοντας τον σε μεγάλη αμηχανία!

Εσυ ποια αστεία στιγμή θυμάσαι σε αγώνα tennis;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending