fbpx

5 στιγμές που ο Buffon έδειξε τον απίστευτο χαρακτήρα του!

Αν ρωτήσεις κάποιον “ποιον αντίπαλο παίκτη δεν μπορείς να μισήσεις ποτέ;” τότε πολύ πιθανόν η απάντηση του να είναι “Gigi Buffon”.

Δεν είναι μόνο ο μη προκλητικός χαρακτήρας του. Δεν είναι μόνο ο σεβασμός που δείχνει στους αντιπάλους του. Είναι αυτή η αυθεντική καθαρή και όμορφη ψυχή που έχει και τον κάνει να αγαπάει όλο τον κόσμο περισσότερο από τον εαυτό του.

Πάμε να δούμε πιο κάτω 5 σπουδαίες στιγμές του Gigi:

 

1
Ο Buffon και οι οπαδοί της Lazio

Το παιχνίδι τελείωσε, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και ο Buffon έμεινε έξω να συγχαρεί τους αντίπαλους οπαδούς για τον σεβασμό που του έδειξαν.

Φεύγοντας άκουγε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στα στόματα των αντίπαλων οπαδών, κάτι που στην Ιταλία δεν γίνεται κάθε μέρα!

2
Ο Buffon και οι Ιταλοί οπαδοί στο Euro

Όταν η Ιταλία αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του Euro 2016 οι οπαδοί τα είχαν με την ομάδα τους γιατί πίστευαν πως μπορούσαν να πάνε πολύ καλύτερα.

Τότε ένας από τους ποδοσφαιριστές αποφάσισε να πάει προς το μέρος τους και να τους αγκαλιάσει, εκφράζοντας έτσι ότι είναι δύσκολο και για τον ίδιο.

3
Ο Buffon και οι οπαδοί της Juventus

Όταν η Juventus απέκλεισε την Monaco από τα ημιτελικά του Champions League το 2017 οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στα αποδυτήρια και ετοιμάζονταν για να διασκεδάσουν την υπόλοιπη νύχτα την πρόκριση τους.

Ένας από αυτούς δεν βιάστηκε και επέστρεψε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας μαζί με τους οπαδούς της!

4
Ο Buffon και οι θαυμαστές του

Όταν περιμένεις το είδωλο σου για να πάει στην προπόνηση τότε εύχεσαι απλά να σταματήσει να σε χαιρετήσει για να καταφέρεις να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία.

Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος κατεβαίνει και υπογράφει αυτόγραφα σε όλους και βγάζει φωτογραφίες μαζί τους; Ο χαμός!

5
Ο Buffon και το τατουάζ

Έχουμε δει πολλούς να κάνουν τατουάζ ποδοσφαιριστών στο σώμα τους. Μπορεί να περνάει στα χαμηλά αλλά αυτή η πράξη είναι μια πράξη αγάπης που δεν θα χαθεί ποτέ όπως και το τατουάζ.

Ο Buffon κατάλαβε την σημασία μιας τέτοιας πράξης και φρόντισε να ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στον νεαρό θαυμαστή του.

Αλήθεια, εσύ θα μπορούσες να μισήσεις ποτέ αυτόν τον τύπο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending