fbpx

«Γωνιά Ονείρων»: Η Χριστίνα μας εξήγησε τι μπορείς να βρεις στη νέα ιστοσελίδα της!

Η «Γωνιά Ονείρων» δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριου του 2017 από τη Χριστίνα Γεωργίου, γεμάτο όρεξη και χαρά.

Όπως δηλώνει η ίδια, είναι ονειροπόλα και λίγο πεισματάρα. Είναι πολύ ευαίσθητη και αναζητεί συνεχώς το χαμόγελο των γύρω της. Λόγω καταστάσεων, όπως λέει, κάποτε “ξεχνά να χαμογελά“, αλλά βρίσκει τον τρόπο πάντα, να σηκώνεται και να χαμογελά ξανά.

Από μικρή ήταν επαναστάτρια, μιλούσε με τις ώρες για δικαιώματα, ηθικές, αξίες, για ιδανικά, για όνειρα! Για ψηλούς στόχους, και όνειρα γεμάτα χρώματα.

Με το πέρασμα του χρόνου, και με βάση το επάγγελμα που θα ασχοληθεί στο μέλλον -Δημοσιογραφία- ευαισθητοποιήθηκε περισσότερο και έβαλε πείσμα να παλεύει για το κάθε κακό, για το κάθε άδικο, για το κάθε πρόβλημα, για τους κάθε (απ)άνθρωπους, τέρατα, λύκους. Για κάθε νέο που αγωνίζεται, για τον κάθε ηλικιωμένο, για τον κάθε πονεμένο άνθρωπο και γενικά για κάθε ήρωα.

Ποιος είναι ήρωας για την ίδια; Όλοι μας! Από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε για το καθετί, για το κάθε – μικρό και ασήμαντο για κάποιους πράγμα. Για την κάθε στιγμή, την κάθε ώρα, για το κάθε λεπτό και δευτερόλεπτο.

Έχει σαν ενδιαφέροντα: Μουσική, τραγούδι, θέατρο, φωτογραφία, ραδιόφωνο, γράψιμο βιβλίων, διηγημάτων κ.λπ., ξύλινες κατασκευές, aerial yoga.

Πρόσφατα πήρε στα χέρια της το βιβλίο της, που με κόπο και μόχθο προσπαθούσε να αποκτήσει καιρό.

1
Τι περιέχει η ιστοσελίδα της;

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει διάφορα «μαγικά» στιχάκια, διάφορα άρθρα γεμάτο πικρές αλλά και γλυκές αλήθειες.

Ακόμα, περιέχει συνεντεύξεις, αφιερώματα, σκοτεινές, φωτεινές πλευρές, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα πολλά! Πολλές ιστορίες, συμβουλές για τα “σκοτεινά σύννεφα” του κάθε ανθρώπου, αλλά και για τις φωτεινές του μέρες!

Αυτή η γωνιά θα έχει λίγο από όλα, σαν αυτή τη φωτογραφία. Λίγο απ’ όλα, όπως το πάρει κανείς.

2
Σκονισμένες ειδήσεις, όμορφα ή μαυρισμένα νέα…

Γλυκές ή συννεφιασμένες στιγμές. Κοινωνικά, ανθρωπιστικά, πολιτιστικά και διάφορα άλλα θέματα. Εδώ η γωνιά σου.

3
Για ένα ακόμα χαμόγελο στο πρόσωπό σου

Για ακόμα μια σκέψη στο όμορφο και μαγευτικό μυαλό σου. Για ένα ακόμα κτύπημα στο κεφάλι σου, ένα ακόμα έναυσμα για να αγαπήσεις τη ζωή.

Ένα ακόμα έναυσμα να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα από άλλα παραδείγματα. Ένα σκούντημα για να αποδεχθείς, να θυμηθείς, να συνειδητοποιήσεις από όλες τις πλευρές για
πολλά θέματα, πως δεν είσαι μόνος σ’ αυτήν τη Γη.

Για να γίνουμε άνθρωποι… Ίσως καλύτεροι άνθρωποι.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending