fbpx

3 τρόποι να φορέσεις το πιο πολυφορεμένο σακάκι του Instagram!

Όταν ακους τη λέξη retro’ αυτό που σου έρχεται στο μυαλό απευθείας είναι το vintage style, το οποίο μας παραπέμπει στο 1930. Μια μόδα σε προηγούμενη εποχή που δεν χάνει ποτέ όσες δεκαετίες και αν περάσουν.

Έντονα χαρακτηριστηκά στα vintage ρούχα είναι τα suits και -αυτό που ονομάζουμε- καρό σχέδιο στα ρούχα. Το vintage dressing ή retro style σήμερα περιλαμβάνει την επιλογή αξεσουάρ ή vintage συνόλων προσαρμοσμένων στα σημερινά fashion trends.

Ένα vintage ρούχο από την δεκαετία του ’30  δεν είναι άλλο από το plaid ή checked blazer, το οποίο είναι ένα από τα must-have σήμερα και θα το δεις να το φοράνε όλες οι fashion bloggers!

Δες πιο κάτω 3 τρόπους για να φορέσεις το retro σακάκι σου:

1
Casual outfit με high-waisted τζιν

Για να δημιουργήσεις ένα πιο casual, αλλά ταυτοχρόνως chic outfit, τότε να συνδυάσεις ένα plaid blazer με jeans και ένα απλό άσπρο t-shirt.

Για να ολοκληρώσεις το casual outfit σου φόρεσε άσπρα sneakers τα οποία θα διαμορφώσουν ένα πιο άνετο ντύσιμο.

Εντύπωση θα κάνει βέβαια μια μάυρη ζώνη η οποία αναδεικνύει το ψηλόμεσο παντελόνι σου καλύτερα.

Ένα πολύ άνετο outfit για όλες τις ώρες της ημέρας, κατάληλο για όποιουδήποτε είδους βόλτα σου είτε στην πόλη, είτε για μια εκδρομή στα χωριά.

2
Classic outfit με high-waisted pants

Αν θες να κάνεις το look σου πιο επίσημο και κλασικό, τότε επέλεξε να φορέσεις το retro σακάκι σου με μαύρο ή μονόχρωμο high-waisted παντελόνι και άσπρο top ή πουκάμισο.

Για να συνδιαστεί ολοκληρωμένα αυτό το outfit, μπορείς να το φορέσεις με μαύρα high-heels κατάληλο για μια βραδινή σου έξοδο ή oxford shoes για ένα πιο άνετο ντύσιμο στη δουλειά.

3
Night-time outfit με leather φούστα

Tο plaid blazer όπως βλέπεις πιο πάνω δεν προσφέρεται μόνο για το γραφείο ή στα interviews. Στο τρίτο outfit συνδύασα το checked blazer με μαύρη leather φούστα, και δημιούργησα ένα sexy night-time outfit.

Το άσπρο top και πάλι δεν πρέπει να απουσιάζει από το outfit σου, αφου ταιριάζει τέλεια με το καρό ύφασμα.

Για να αναδείξεις αυτό το look επέλεξε μαύρα ankle boots ή ακόμη και oxford shoeς για την έξοδο σου, με μια μικρή κόκκινη τσάντα.

Photography taken by Marianna Christodoulou

Get the look: 

Checked blazer

Leather skirt

High-waisted Jeans

White t-shirt

Εσύ ποιο outfit θα επέλεγες για να φορέσεις το plaid blazer σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending