fbpx

3+1 tips για μακριές, πυκνές και υγιείς βλεφαρίδες!

Φυσικά και δεν είναι μυστικό πως όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όσο πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες γίνεται! Οι όμορφες και περιποιημένες βλεφαρίδες είναι αυτές που κάνουν το βλέμμα πιο ελκυστικό και σαγηνευτικό!

Εκτός όμως από τη μάσκαρα και το μακιγιάζ, που μας βοηθούν να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να φροντίζουμε και να προσέχουμε τις βλεφαρίδες μας. Η φροντίδα τους συνήθως μπορεί να γίνει επιβαρυντικό για τη τσέπη μας, αφού τα προϊόντα περιποίησης κοστίζουν λίγο ακριβά.

Αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί όμως, γιατί σήμερα σου έχω 3+1 εναλλακτικές φυσικές λύσεις, για να δυναμώσουν οι βλεφαρίδες σου και γίνουν πιο μακριές και υγιείς!

Δοκίμασε αυτά τα 4 οικονομικά tips για υπέροχες βλεφαρίδες:

1
Χρησιμοποίησε έλαια

Well-Being Secrets

Το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το καστορέλαιο και το καρυδέλαιο (και γενικότερα τα φυτικά έλαια) βοηθούν χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους, στην ενδυνάμωση, στην γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας καθώς και στην επιμήκυνση των βλεφαρίδων.

Λίγο πριν κοιμηθείς το βράδυ, μετά το ντεμακιγιάζ εννοείται, εφάρμοσε ένα από τα πιο πάνω έλαια με μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας. Το πρωί ξέπλυνε τις βλεφαρίδες σου και είσαι έτοιμη.

Μετά από 1-2 μήνες θα δεις τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές και δυνατές από ποτέ.

2
Χρησιμοποίησε Aloe Vera

henryhappened.com

Η aloe vera είναι επίσης ένας από τους πιο εύκολους και φυσικούς τρόπους για να μακρύνουν και πυκνώσουν οι βλεφαρίδες σου.

Πάρε λοιπόν gel αλόης και εφάρμοσέ το στις βλεφαρίδες σου, με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εξήγησα πιο πάνω για τα έλαια.

Χρησιμοποίησε το gel το βράδυ, λίγο πριν πας για ύπνο, για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείς και ξέπλυνέ το πριν κοιμηθείς!

3
Χρησιμοποίησε βαζελίνη

WeetNow

Η βαζελίνη θεωρείται ο καλύτερος τρόπος για να ενυδατώσεις τις βλεφαρίδες σου. Η εφαρμογή βαζελίνης θα τις κάνει να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα και παράλληλα να πυκνώσουν!

Με καθαρά -πάντα- χέρια πάρε με τον αντίχειρα και τον δείκτη σου μικρή ποσότητα βαζελίνης και τρίψε τα δύο δάχτυλα μαζί, έτσι ώστε να αραιώσει η βαζελίνη.

Άπλωσε στις ρίζες των βλεφαρίδων σου και άφησέ την να δράσει για 15-20 λεπτά. Προσοχή στη εφαρμογή για να μην μπει στο εσωτερικό του ματιού! Στο τέλος ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

4
Βούρτσιζε τις βλεφαρίδες σου

Reliablerxpharmacy

Με ένα βουρτσάκι χτένιζε τις βλεφαρίδες σου σε καθημερινή βάση. Προσοχή όμως, οι βλεφαρίδες μας είναι υπερευαίσθητες, γι’ αυτό να τις χτενίζεις με μεγάλη προσοχή.

Δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 30 δευτερόλεπτα με ήπιο τρόπο και όχι περισσότερο από 1 λεπτό, καθώς αυτό μπορεί να κόψει ή να τις σπάσει.

Το μυστικό είναι να τις χτενίσεις πριν, αλλά και μετά την εφαρμογή της μάσκαρας για να αφαιρέσεις τυχόν κομπάκια που θα δημιουργήσει.

Ακολούθησε τα tips και θα δεις μεγάλη διαφορά στις βλεφαρίδες σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending