fbpx

NK clothing: Όσα μας είπε ο Νεόφυτος Καραγιαννίδης που δημιούργησε το δικό του brand!

Τελευταία, πολλοί είναι οι Κύπριοι που αποφασίζουν να δημιουργήσουν το δικό τους fashion brand. Λίγοι όμως είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, γι’ αυτό κι εγώ ήθελα να πάρω συνέντευξη από κάποιο που ξεχώρισε εδώ και καιρό με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του, τον Νεόφυτο Καραγιαννίδη.

Ο Νεόφυτος αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του brand μέσα στη μικρή Πάφο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο κόσμος λάτρεψε τις δημιουργίες του!

Δες όσα μας είπε και από πού μπορείς να βρεις τα ρούχα του NkClothing:

Πότε ξεκίνησε η ιδέα του ΝΚ και ποια ήταν η έμπνευση σου;

Η ιδέα της δημιουργίας του NK clothing ξεκίνησε το 2013 όταν και πήρα το πτυχίο μου, Διοίκησης Επιχειρήσεων σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ωστόσο, η δημιουργία ενός δικού μου brand που θα κάλυπτε κατά κύριο λόγο τις δικές μου στυλιστικές ανάγκες, ήταν κάτι που συνεχώς σκεφτόμουν.

Επομένως, τελειώνοντας τις σπουδές μου ακολούθησα για ένα χρόνο μαθήματα σχεδιασμού και δημιουργίας πατρόν που θα με βοηθούσαν στη συνέχεια να υλοποιήσω την ιδέα μου.

Παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας;

Παρακολουθώ από μικρή ηλικία τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντοτε κρατώ κάποια στοιχεία τα οποία θεωρώ μου ταιριάζουν, διατηρώντας πάντοτε το δικό μου προσωπικό στυλ. Το ίδιο εφαρμόζω και με τις διάφορες συλλογές μου.

Είσαι μόνος σου σε όλο αυτό; Ή έχεις κάποιο συνεργάτη;

Από την πρώτη μέρα δημιουργίας του NK clothing είχα πάντοτε δίπλα μου την μητέρα μου που με βοήθησε σε όλο αυτό, προσφέροντας μου παράλληλα τις γνώσεις της στην ραπτική που απέκτησε δουλεύοντας για πολλά χρόνια σε εργοστάσιο παραγωγής ρούχων.

Σχεδιάζεις τα ρούχα και τα ράβεις ο ίδιος;

Όλες μου οι συλλογές σχεδιάζονται αποκλειστικά από ‘μένα και ράβονται στη βιοτεχνία που ο ίδιος δημιούργησα εδώ και λίγο καιρό.

Υπάρχουν ωστόσο και αρκετά κομμάτια που ράβονται από ‘μένα καθώς το ράψιμο είναι κάτι που με ευχαριστεί.

Είναι μόνο ανδρικό brand;

Το ΝΚclothing είναι κατά κύριο λόγο ανδρικό brand. Παρ’ όλα αυτά, πολλά κομμάτια μου έχουν ένα unisex στοιχείο λόγω και της ιδιαιτερότητας τους (μακριάς γραμμής) και μέχρι στιγμής βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και από το γυναικείο πληθυσμό, στον οποίο προσδίδει θεωρώ ένα sexy casual look.

Γιατί ξεχωρίζει το brand σου; Τι διαφορετικό έχει;

Το ΝΚclothing είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Η αγάπη και η αφιέρωση μου στο ΝΚ, θεωρώ είναι το μυστικό που το κάνει ανταγωνιστικό και να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά γνωστά brands του εξωτερικού που ευρέως κυκλοφορούν στη κυπριακή αγορά.

Η προσοχή επίσης στην κάθε λεπτομέρεια, η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και η συνεχής αναβάθμιση του προϊόντος μου είναι μερικά ακόμη στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Τέλος, όλες μου οι δημιουργίες παράγονται σε περιορισμένα κομμάτια, παρέχοντας στον πελάτη με αυτό τον τρόπο μια μοναδικότητα.

Προσαρμόζεις τα ρούχα που σχεδιάζεις με το στυλ των Κυπρίων;

Το NK clothing έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και βάση αυτής πορεύεται. Αναφέρομαι φυσικά στη μακριά γραμμή ρούχων. Το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε και όλο και περισσότεροι Κύπριοι επιλέγουν το στυλ που προσφέρουμε, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Ποιο trend αυτής της σεζόν θα δούμε στα ρούχα σου;

Στη νέα μας συλλογή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες μέρες, θα υπάρχουν πολλά minimal στοιχεία, συνδυασμένα με μικρές λεπτομέρειες που θα παρέχουν στον αγοραστή ένα premium street wear look που σίγουρα θα τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Είναι μια συλλογή που ετοιμάζω εδώ και πολύ καιρό και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος.

Πώς μπορούν να βρουν τα ρούχα σου όσοι ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν;

Τις συλλογές μας μπορεί να τις βρει κανείς στο κατάστημα μας στην Πάφο, στην οδό Αποστόλου Παύλου 9.

Επίσης, στο κατάστημα NG boutique στη Λευκωσία το οποίο συνεργαζόμαστε εδώ και 2 χρόνια. Τέλος, κάποιος μπορεί να κάνει την παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην ιστοσελίδα www.nkclothingstore.com

Follow him:

Facebook / Instagram

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νεόφυτο γι’ αυτή την πολύ όμορφη συνέντευξη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να συνεχίσει πάντα να κάνει αυτό που αγαπά με επιτυχία! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending