fbpx

5 βήματα για να πετύχεις εύκολα το “no makeup” look!

Πόσο εύκολα θα θυσίαζες έστω και ένα λεπτό από τον ύπνο σου για να κάνεις το μακιγιάζ σου; Μμμμ… σου βάζω δύσκολα!

Ξέρεις όμως καλά, πως το μακιγιάζ  θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα φαίνεσαι όμορφη και λαμπερή καθόλη τη διάρκεια της μέρας!

Μην αγχώνεσαι! Το no makeup look αποτελεί τάση και δεν χρειάζεται χρόνο αλλά πέντε απλά και βασικά βήματα, μόνο μέσα σε δέκα λεπτά!

Δες τα παρακάτω:

1
Ενυδάτωση & Κάλυψη

Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο, έτσι μια  θαυματουργή ΒΒ cream, θα σου προσφέρει ενυδάτωση, προστασία και κάλυψη (3 σε 1 δηλαδή – wow)!

2
Concealer

Αν σου ξεφύτρωσε κανένας μπελάς ή αν προηγήθηκε τρελό ξενύχτι, χρησιμοποίησε το για να σε φωτίσει κάτω από τα μάτια και θα φαίνεσαι extremely fresh!

3
Ηighlight & Blush up

Ασχέτως από την εποχή, χρησιμοποιώ  ρουζ σε bronze αποχρώσεις και highlighter λίγο πιο πάνω από τα ζυγωματικά και στη μύτη μια κάθετη γραμμή για έξτρα λάμψη!

4
Μάσκαρα

Κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν βάλεις μάσκαρα! Ευτυχώς, η Χριστίνα φρόντισε μέσα από το 2ο vlog, να μας προτείνει αρκετές! Βρες αυτήν που σου ταιριάζει!

5
Nude χείλη

Προτίμησε ήπια και φυσικά χρώματα για τα χείλη.  Δεν θα σου κρύψω πως πολλές φορές, χρησιμοποιώ μόνο μολύβι στο περίγραμμα, ενώνοντας το με το εσωτερικό, για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Δοκίμασε το αύριο κιόλας και πες μου πόσο χρόνο χρειάστηκες!

Είναι τελικά πιο απλό απ’ όσο νόμιζες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending