fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τα 5 αντικείμενα που δεν μπορούν να αποχωριστούν!

Καθημερινά αγοράζουμε διάφορα αντικείμενα. Κάποια χρήσιμα και κάποια αχρείαστα, ακριβά ή πιο οικονομικά, είδη ρουχισμού και φαγητό.

Γενικά, τα υλικά αγαθά αποτελούν μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και πολλές φορές τους δίνουμε περισσότερη σημασία απ’ ότι πρέπει οδηγούμενοι στον υπερκαταναλωτισμό.

Έχεις  μπει ποτέ στον κόπο να σκεφτείς ποια από όλα τα αντικείμενα που έχεις και αγοράζεις καθημερινά είναι απολύτως απαραίτητα; Ποια νιώθεις δικά σου; Με ποια είσαι συναισθηματικά δεμένος/η;

Εμείς ρωτήσαμε 5 Κύπριους για να μας πουν τι από όλα αυτά θεωρούν απαραίτητα:

1
Άντρας 21 χρονών

  • Χμμ… Πολύ σημαντικά αντικείμενα για ‘μένα είναι η τσάντα μου, το κινητό μου και το laptop μου. Δεν ξέρω γιατί, απλά έτσι νιώθω εγώ με αυτά. Φυσικά τα κλειδιά μου και το πορτοφόλι μου είναι απολύτως απαραίτητα, όπου και αν βρίσκομαι.

2
Άντρας 25 χρονών

  • Προσωπικά δεν μπορώ να αποχωριστώ το φαΐ, κυρίως το κρέας. Πώς να το κάνουμε, είναι τρόπος ζωής. Επίσης το ποτό είναι κάτι που δεν μπορώ να παραλείψω. Φυσικά το αυτοκίνητο μου για να μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω. Το κινητό μου εννοείται, γιατί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, μου έγινε απαραίτητο.

3
Άντρας 18 χρονών

  • Λίγο περίεργη η ερώτηση. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Το κινητό μου γιατί φυλάω όλα τα προσωπικά μου δεδομένα. Και τα εσώρουχα μου γιατί είναι απαραίτητα για την υγιεινή μου κατάσταση. Γενικά πιστεύω πως δεν είμαι άνθρωπος που συνδέομαι με  τα αντικείμενα μου, γιατί δίνω περισσότερη αξία στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους.

4
Άντρας 19 χρονών

  • Εμμ, νομίζω το τηλέφωνο μου, γιατί το χρησιμοποιώ πιο συχνά για να μπω στα social media και να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους. Φυσικά, δεν μπορώ χωρίς το laptop μου, αφού βλέπω συνέχεια ταινίες και σειρές εκεί. Και το αγαπημένο μου μπρελόκ, επειδή μου το έκανε δώρο ο κολλητός μου από ένα ταξίδι του. Δεν ξεχωρίζω άλλα αντικείμενα μου – προτιμώ να αφήνω χώρο στην καρδιά μου για τους ανθρώπους.

5
Άντρας 20 χρονών

  • “Είναι λίγο δύσκολη η ερώτηση. Αλήθεια δεν ξέρω ποια από όλα αυτά  τα αντικείμενα μου είναι σημαντικά για ‘μένα. Σίγουρα η κιθάρα μου – την έχω από 10 χρονών και είναι ανεκτίμητης αξίας για ‘μένα. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Επίσης, το κινητό μου για να μπορώ να επικοινωνώ με τους φίλους μου. Και φυσικά το playstation μου, γιατί με βοηθά με να χαλαρώνω. Αυτά ξεχωρίζω κυρίως.”

Όπως φάνηκε οι περισσότεροι δυσκολεύτηκαν να βρουν αντικείμενα που να μην μπορούν να αποχωριστούν. Εσύ με ποια αντικείμενα είσαι πιο συνδεδεμένος/η;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending