fbpx

ΤΕ.ΠΑ.Κ.: Διάκριση για δύο φοιτητές στο 7ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους!

Περήφανο έκαναν το βράδυ του Σαββάτου το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου η φοιτήτρια Αμαλία Ήσα Μιχαήλ από το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, και ο απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου Μαρίνος Παναγιώτου, καθώς οι ταινίες τους διακρίθηκαν στο εθνικό διαγωνιστικό τμήμα του 7ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Ο επίσημος διεθνής διαγωνιστικός θεσμός ταινιών μικρού μήκους της Κύπρου πραγματοποιήθηκε για 7η χρονιά στο θέατρο Ριάλτο, από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι 21 Οκτωβρίου 2017, με 12 κυπριακές συμμετοχές στο Εθνικό Διαγωνιστικό του πρόγραμμα.

Ο Μαρίνος Παναγιώτου απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου συμμετείχε στο εθνικό διαγωνιστικό με την ταινία του “Οι Κόρες” και κέρδισε τo 2o βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας Μικρού Μήκους.

Η ταινία πραγματεύεται τη σχέση δύο γυναικών. Η υπερήλικη Κορνηλία ζει σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Πάφου, ενώ τα περισσότερα παιδιά της ζουν στην Αυστραλία. Η Μάγια, μετανάστρια οικιακή βοηθός, τη φροντίζει καθημερινά, με την οικογένειά της να βρίσκεται στο Νεπάλ. Οι λεπτομέρειες της καθημερινής τους σχέσης αναδεικνύουν τη ρευστότητα της έννοιας της οικογένειας.

Δες πιο κάτω το teaser της ταινίας:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending