fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους για τα πιο παράξενα φαγητά που δοκίμασαν στη ζωή τους!

Σκέφτηκες ποτέ πόσα είδη φαγητών υπάρχουν και πόσους τρελούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις;

Γενικά, τολμούμε να δοκιμάσουμε κάτι παράξενο στη διατροφή μας; Κάτι που δεν συνηθίζουμε να τρώμε στην καθημερινότητα μας;

Ρωτήσαμε λοιπόν 5  Κύπριους ποιο ήταν το πιο παράξενο φαγητό που δοκίμασαν στη ζωή τους, για να διαπιστώσουμε αν όντως τολμούμε να δοκιμάζουμε παράξενα φαγητά.

Δες τι μας απάντησαν:

 

1
Άντρας 21 ετών

  • Επήα για ψάρεμα και εψάρεψα αχινό. Είπε μου ένας παρέας μου ότι μπορείς να τον φάεις ωμό και εδοκίμασα τον. Η γεύση του ήταν σαμπώς και μασάς… θάλασσα!

2
Γυναίκα 20 ετών

  • Εδοκίμασα τη βούκκα της αγελάδας και… άρεσε μου θέμας!

3
Γυναίκα 24 ετών

  • Εδοκίμασα χέλι αλλά… εν ετρώετουν.

4
Άντρας 21 ετών

  • Πόθκια του βατράχου σερβιρισμένα με ρύζι. Έφα το κατά λάθος, γιατί ενόμιζα ότι ήταν κοτόπουλο, αλλά η αλήθκεια η γεύση του έμοιαζε με κοτόπουλο. Εν ξέρω αν φταίει ότι εν έβλεπα μπροστά μου που την πείνα.”

5
Γυναίκα 20 ετών

  • “Εδοκίμασα ένα φαΐ όταν ήμουν στην Ιταλία, την paella. Ήταν σερβιρισμένο σε ένα τηγάνι και ήταν συνοδευμένο με ρύζι, γαρίδες, λαχανικά, μύδια και κοτόπουλο. Αναλόγως, ένεν τόσο παράξενο, αλλά ο συνδυασμός ψαρικών με κοτόπουλο, ήταν αρκετά παράξενος για ‘μένα.”
Συμπέρασμα: Ναι, ως Κύπριοι τολμούμε -σε γενικές γραμμές- να δοκιμάσουμε παράξενα φαγητά (γενικά φαΐ να είναι και εν φκάλουμε σκάρτο)!

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω φαγητά θα έτρωγες; Δοκίμασες κάτι άλλο… πιο παράξενο;

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending