fbpx

5+1 εντυπωσιακά μακιγιάζ για το Halloween!

To Halloween κυρίως γιορτάζεται στον αγγλοσαξωνικό κόσμο. Γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου, παραμονή της ημέρας των Αγίων Πάντων (1 Νοεμβρίου).

Η συγκεκριμένη γιορτή τιμά τους νέκρους ή διαφορετικά η μοναδική μέρα του χρόνου που οι νεκροί μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα μας.

Αυτή την βραδιά όλοι επιλέγουν τα πιο scary outfits για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα. Τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο άρχισε να γιορτάζεται ακόμα περισσότερο το Halloween.

Αυτή η γιορτή έχει έρθει για τα καλά και στην χώρα μας γι’ αυτό και θα σου δείξω 5+1 makeup looks για να κάνεις σε όποιο party κι αν πας!

Δες τα εδώ: 

1
Scary Clown – It

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το φετινό χαμογελαστό και τρομακτικό “It”.

Δες εδώ πώς να πετύχεις αυτό το look!

2
Vampire

Μια κλασσική επιλογή για το Halloween είναι ο βρυκόλακας. Ποτέ δεν είσαι out of fashion σαν βρυκόλακας. Δες πώς να πετύχεις το πιο πάνω σαγηνευτικό look.

3
 Witch

Μια μαγνητική εμφάνιση σαν μάγισσα, δείχνοντας επικίνδυνη και έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο. Δες το tutorial εδώ για το πώς να πετύχεις το συγκεκριμένο look.

4
Pop-Art

Για ένα λιγότερο τρομακτικό look, αλλά παράλληλα fashionable αν θέλεις να δείχνεις μοναδική και dramatic. Δες εδώ πώς να πετύχεις αυτό το look!

5
Mermaid

Επίσης για ένα πιο ρομαντικό και παραμυθένιο look προτίμησε το πιο πάνω look. Είναι πολύ εντυπωσιακό, και είναι πολύ πρωτότυπος ο τρόπος που κάνεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ! Δες εδώ!

6
Broken Doll

Ένα χαριτωμένο, αλλά ταυτόχρονα ανατριχιαστικό makeup για να μοιάζεις με μια γλυκιά πορσελάνινη κούκλα. Δες εδώ πώς να πετύχεις αυτό το ωραίο look!

Εσύ ποιο makeup look θα επιλέξεις για το Halloween;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending