fbpx

5 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Tottenham και ίσως δεν τους ξέρεις!

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες να παρακολουθείς τα τελευταία χρόνια.

Χτίζοντας πάνω σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο παιχνιδιού και με υπερόπλο επιθετικά τον Harry Kane η Tottenham από κομπάρσος έγινε πρωταγωνιστής σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Και ενώ λίγο – πολύ ξέρουμε τους παίχτες που απαρτίζουν το σημερινό ρόστερ των Spurs υπάρχουν μερικοί ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των Λονδρέζων στο παρελθόν και ίσως δεν τους θυμάσαι.

Εμείς βρήκαμε 5 τέτοιους και σου τους παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Δες τους:

 

1
Teddy Sheringham

Ο μεγάλος Άγγλος σκορερ με μεγάλη καριέρα ανάμεσα σε άλλες στη Manchester United φόρεσε και τη φανέλα της Tottenham σε 2 διαφορετικές χρονικά περιόδους.

Η πρώτη ήταν την πενταετία 1992-1997. Σε αυτό το διάστημα ο Sheringham σκόραρε 76 τέρματα σε 166 συμμετοχές κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του Sir Alex Ferguson.

Όταν το 2001 έφυγε από την United ο 51χρονος σήμερα Άγγλος επέστρεψε στο “White Hart Lane”. Φόρεσε τα λευκά των “σπιρουνιών” για άλλα 2 χρόνια “γράφοντας” 70 συμμετοχές και 22 τέρματα.

2
Helder Postiga

Ο γνωστός μας από το ανεπιτυχές πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, Helder Postiga, πέρασε και από την Premier League για λογαριασμό των Λονδρέζων.

Ήταν κατά τη σεζόν 2003-04 όταν ο Πορτογάλος ήταν μόλις 21 ετών και ένας ανερχόμενος σταρ. Στην Premier League ωστόσο δεν έπιασε αφού σε 19 συμμετοχές σκόραρε μόλις μια φορά.

Έτσι επέστρεψε στην Porto το 2004 από όπου και τον αγόρασε η Tottenham.

3
Michael Carrick

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία φοράει τη φανέλα της Manchester United ο Carrick που όσο ήταν υγιής ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των “κόκκινων διαβόλων”.

Η ομάδα που βοήθησε ωστόσο τον 36χρονο σήμερα μέσο να πάρει τη μεταγραφή στην United ήταν η Tottenham στην οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την διετία 2004-2006.

4
Edgar Davids

Ένας από τους καλύτερους μέσους της δεκαετίας του 90 ήταν και ο Davids με μεγάλη καριέρα σε Ajax και Juventus κυρίως.

Το 2005 όμως, σε ηλικία 32 ετών και ενώ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ιταλία, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στην Premier League.

Φόρεσε, λοιπόν, τη φανέλα της Tottenham την διετία 2005 – 2007 καταγράφοντας συνολικά 40 συμμετοχές και 1 τέρμα.

5
Kevin-Prince Boateng

Ξεκίνησε την ποδοσφαρική του καριέρα στη γενέτειρα του Γερμανία ο Γκανέζος και την Hertha Berlin.

To 2007 η Tottenham αγόρασε τον 21χρονο χαφ με την παρουσία του όμως στο αγγλικό πρωτάθλημα να μην είναι ικανοποιητική.

Ενώ υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια, οι μέτριες του παρουσίες ώθησαν τους Λονδρέζους να τον δώσουν δανεικό στη Dortmund τον Γεννάρη του 2009 αποχαιρετώντας ουσιαστικά τους Spurs. Πρόλαβε να γράψει μόλις 14 συμμετοχές.

Ήξερες ότι οι πιο πάνω παίχτες έπαιξαν στην Tottenham;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending