fbpx

Τελικά, πότε θα δούμε ένα (καλό) ντέρμπυ;

Υπάρχουν άτομα που εν κάμνουν δίχως Premier League, που εν μπορούν χωρίς Primera Division ή Bundesliga τζιαι έσσιει τζιαι κάτι τύπους (ανάμεσα τους τζιαι εγώ) που αν δε δουν Cyprus League εν πάει η μέρα τους καλά.

Η 2η δόση της 9ης αγωνιστικής ήταν μια πολλά καλή ευτζιαιρία για να απολαύσουμε μάππα (εγώ λλίο παραπάνω γιατί είχα άδεια που τη δουλειά). Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνας ήταν ότι καλύτερο επεριμέναμε να δούμε αφού τα προηγούμενα ντέρμπι εκινήθηκαν στην μετριότητα.

Αφού λοιπόν εξύπνησα χαλαρός, η μέρα μου συνεχίστηκε με βίντεο προϊστορίας  από παιχνίδια κυπέλλου, πρωταθλήματος, ασπίδας τζιαι γενικά ό,τι εμπορούσα να δω με ΑΠΟΕΛ τζιαι Απόλλωνα.

Η δίψα μου για το παιχνίδι εμεγάλωνε κάθε δευτερόλεπτο. Εννοείται πως εν θα έλειπε τζιαι το κουπονάκι μου που τη σημερινή μέρα οπότε έπρεπε να κάμω καμπόση “μελέτη” του αγώνα. Ως γνήσιος Κυπραίος οπαδός του καναπέ τζιαι της καλοπέρασης η ώρα 5 ήμουν στο cafe έτοιμος να πιάσω καλή θέση για τον αγώνα.

Το γήπεδο ήταν χάλια, γεμάτο νερά αλλά εζούσα με την ψευδαίσθηση ότι αργά ή γλήορα θα έβλεπα επιτέλους ένα καλό ντέρμπυ. Είδαμε Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ τίποτε, ΑΕΚ – Ανόρθωση τίποτε, Ομόνοια – ΑΕΛ τίποτε, Ανόρθωση – Απόλλων τίποτε, Απόλλων – ΑΕΛ τίποτε. Λαλείς εν γίνεται, οι “Ευρωπαίοι” εν να προσφέρουν θέαμα.

Εκαρτερούσα τζιαι εγώ τον κύριο Λούκα Σωτηριού να κάμει επαναξιολόγηση του αγωνιστικού χώρου για να ξεκινήσουμε.  Να πάει να δοκιμάσει την μάππα τζιαμέ που εν έσσιει πολλή νερό τζιαι με το καλό να ξεκινήσουμε.

Στο κάτω – κάτω εν μέσα στο καλύτερο γήπεδο της Κύπρου που θα επαίζετουν ο αγώνας εν να μας σταματήσουν λλία νερά; Σκέφτου τζιαι το άλλο: εν να πιάσεις μισό μεροκάματο αν δεν τελειώσει το παιχνίδι. Έχουμε κρίση! Σκέφτου τα ούλλα τζιαι δείξε σέντρα!

Τελικά τίποτε! Πάλε εν θα δούμε μάππα. Που του χρόνου πάλε, αφού τα συνεχόμενα παιχνίδια των Ευρωπαίων δείχνουν ότι μετά τον Φεβράρη θα οριστεί το παιχνίδι. Αν σκεφτεί κανένας ότι θα διεξαχθεί με νέο φύλλο αγώνος τζιαι συνυπολογίσει τραυματισμούς μεταγραφές τζιαι όλα τα υπόλοιπα, θα μιλούμε για δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες.

Υ.Γ.1 To άρθρο έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα τζιαι δεν θέλει να θίξει κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση.
Υ.Γ.2 Έκατσα να δω το Ανόρθωση – Πάφος (ντέρμπυ κορυφής) αλλά πάλε τίποτε!
Υ.Γ.3 Αν έχει χιούμορ η ΚΟΠ θα περιμένει πέρκει αποκλειστούν ΑΠΟΕΛ τζιαι Απόλλωνας που το Κύπελλο για να έβρει διαθέσιμη Τετάρτη να βάλει το παιχνίδι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending