fbpx

Δες όσα μας είπε ο Στέφανος Κοζάκης που κάνει πραγματικότητα κάθε ιδέα του!

Ποιος είναι ο Στέφανος Κοζάκης και τι κάνει στη ζωή του που αξίζει να μάθεις; Γιατί να θέλεις να διαβάσεις όσα μας έχει πει; Θα σου απαντήσω αμέσως!

1) Ως ένδειξη στήριξης που τον… άντεξα και κατάφερα να του αποσπάσω μερικές πληροφορίες!

2) Γιατί είναι η πρώτη του προσωπική συνέντευξη.

3) Η κουβέντα που κάναμε, είναι από εκείνες που θα σκορπίσουν πολύ γέλιο.

4) Είναι ένα άτομο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για να βρεις τρόπους να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε καλύτερα τον “Κοζάκη”, όπως τον φωνάζουν οι περισσότεροι:

Είναι ένας νέος, από εκείνους που πρέπει να θαυμάζεις, για την όρεξη που έχουν για ζωή. Ακόμη και αν έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο δεν επαναπαύεται ποτέ (μα ποτέ όμως)!

Είναι ένα μωρό- παιδί, ένας νέος άντρας που παθιάζεται με ότι και αν καταπιαστεί, για αυτό και πάντα βρίσκει τον τρόπο να κάνει πραγματικότητα τις ιδέες του.

Αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που θέλουμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και δειλιάζουμε με το πρώτο εμπόδιο.

Γεια σου Στέφανε. Μία μικρή περιγραφή για εσένα;

Ηλικία:

Προτιμώ να μην απαντήσω, είναι προσωπικό δεδομένο (γέλια). Γεννήθηκα 13 Σεπτεμβρίου του 1990 (αλλά να γράψεις ότι είμαι του ’96)! Είμαι 26 χρονών.

Hairstyle:

Μακριά μαλλιά από πάνω, τα οποία αλλάζουν χρώμα ανά τακτά διαστήματα.

Προσωπικό στυλ:

Συνήθως επιλέγω t-shirts με cartoons, ιδιαίτερα καπέλα, casual παπούτσια, βραχιόλια στα χέρια και σκουλαρίκια στα αυτιά. Πολλές είναι οι πιθανότητες να μην φοράει καθόλου φανέλα όταν βρίσκεται στη σκηνή. Είναι ο μοναδικός τιτσιρος από όλο το συγκρότημα!

Τατουάζ:

Το πετάλι των ντραμς στο αριστερό πόδι.

Λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουμε:

Αγαπημένο σου χρώμα είναι:

Το διάφανο (γέλια). Αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο.

Έχεις κατοικίδιο; 

Ναι, έχω ένα σκύλο την Κόζυ.

Αγαπημένο τραγούδι: 

Το Pieces των Sum41.

Αγαπημένο συγκρότημα:

Οι Godsmack.

Αγαπημένος ντράμερ που θαυμάζεις για τη δουλειά του:

Travis Barker

alternativeNation.net
Θέλεις να ταξιδέψεις;

Στην Πάφο (αστειευόμενος για την πόλη μου)! θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Παρόλ’ αυτά, θα ήθελα πολύ να πάω στην Παταγονία, επειδή είναι η άλλη άκρη του κόσμου.

Πιστεύεις στον Άη- Βασίλη;

Φυσικά ναι! Ποιο παιδί δεν πιστεύει στον Άη Βασίλη;

Εισχωρώντας “πιο βαθιά” στη ζωή του:

Το Κοζερί: 
cyprus.wiz-guide.com

Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και διαθέτει το δικό του χαρακτήρα. Δεν θα το θεωρήσεις ένα συνηθισμένο μαγαζί, είναι ένα σπίτι! Ένα σπίτι που περιέχει πολλά μυστικά.

Το όνομα του μαγαζιού πρόεκυψε από το επίθετο μου Κοζάκης, ενώ τυχαία, σε μετάφραση από τα γαλλικά σημαίνει κουτσομπολιό.

Οι “ON TOUR”:

Οι “ON TOUR” προέκυψαν από την ανάγκη που είχα να κάνω κάτι δικό μου. Στις 25 του Μάρτη του 2012, δημιουργήθηκαν οι “On Tour”. Έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στο συγκρότημα και πλέον είμαστε 6 άτομα.

Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με περιοδείες σε διάφορες πόλεις της Κύπρου, με ενέπνευσε για το πώς θα ονομάσουμε την μπάντα μας, κάτι που άρεσε και στους υπόλοιπους για αυτό και το κρατήσαμε.

Αν και έχουμε πολλά πλάνα, το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως κάθε μήνα έχουμε ένα live στο Down Town στη Λευκωσία. Εν τω μεταξύ, προγραμματίζονται παράλληλα διάφορες άλλες εμφανίσεις σε μπαράκια και μουσικές σκηνές.

Τα μέλη του συγκροτήματος:

Ο Ανδρέας Μιχαήλ και ο Θωμάς Γεωργίου στη φωνή, ο Χρήστος Βρακάς και ο Νικόλας Ευσταθείου στην κιθάρα, στο μπάσο ο Ανδρέας Τομάζου και στα ντραμς εγώ, ο Στέφανος Κοζάκης.

Τι σημαίνουν οι ON TOUR για εσένα;

Είναι το όνειρο που ήθελα να υλοποιήσω από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να παίζω ντραμς. Μέσα από το συγκρότημα μπορώ να αναδεικνύω το ταλέντο και το πάθος μου για τα ντραμς.

Βιώνουμε πολύ όμορφες εμπειρίες και ζούμε μαγικές στιγμές. Οι “ON TOUR” μου δίνουν τη δυνατότητα να ζω τη ζωή του ροκά.

Extra info:

Ένα πλεονέκτημα σου:

Το ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει συνέχεια να ασχολούμαι με κάτι. Αν μείνω ποτέ στην αδράνεια, θα πεθάνω. Είναι κάτι που με βοήθησε να καταφέρω πολλά μέχρι στιγμής.

“Ο ήρεμος Κοζάκης’’:

Δεν είμαι νευρικός τύπος, αλλά όσον αφορά τη δουλειά, θέλω κάποια πράγματα να γίνονται σωστά. Όταν ζητώ να γίνει κάτι και αυτό δεν γίνεται ποτέ, ναι εν να νευριάσω τζιαι εν να τα σπάσω ούλλα. (γέλια)

Όταν είσαι in-love:

Αν θέλω απαντώ δαμέ 😉 Υπήρξα ερωτευμένος, ήταν κάτι όμορφο αλλά και άσχημο. Ο έρωτας δεν είναι πάντα ωραίος, για πολλούς λόγους.

Όταν είμαι ερωτευμένος δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, δεν θα πολυσκεφτώ τι θα κάνω, μου βγαίνουν όλα αυθόρμητα. Δυστυχώς δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο. Αυτόν τον λίγο όμως που διαθέτω, προσπαθώ να τον αφιερώνω στον άνθρωπό μου.

Το τελευταίο μου live:

feelfamous.com.cy

Θέλω να “πεθάνω” μετά από ένα καταπληκτικό live και να αφήσω την τελευταία μου ανάσα στα ντραμς, να ακούσω το τελευταίο χειροκρότημα και να… πεθάνω στη σκηνή.

Η συγκινητική στιγμή του αντίο:

Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου…(γέλια). Κλείνω την κουβέντα μας με μία πρόταση:

Τίποτα δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, όλα έχουν μία συνέχεια.

Και μία συμβουλή για όσους ακολουθούν το όνειρο τους: Αν θέλουν να πετύχουν σε εκείνο που επέλεξαν να κάνουν, πρέπει να αφοσιωθούν εκεί!

Ευχαριστούμε το Στέφανο για όσα μας είπε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στο μέλλον! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending