fbpx

Football Loop: Η εφαρμογή που έγινε λατρεία!

Να μάθεις τα ποδοσφαιρικά νέα δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται μελέτη άρα και χρόνος. Έλα όμως που ο χρόνος, ειδικά στις μέρες μας, είναι πολύτιμος;

Και αφού κάθε σωστός οπαδός πρέπει να είναι ενημερωμένος για τα πάντα που αφορούν την ομάδα του σημαίνει πως πρέπει να σπαταλήσει χρόνο.

Όλα αυτά αν δεν έχεις “κατεβάσει” το Football Loop, την κορυφαία εφαρμογή για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εσύ όμως που την έχεις κατεβάσει ήδη μπορείς πλέον να απολαμβάνεις και τη νέα έκδοση της!

Στο Football Loop όπως πολύ καλά γνωρίζεις, μπορείς να δεις τα νέα της ομάδας σου, καθώς και όποιας άλλης θελήσεις, όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα αφού εσύ επιλέγεις από ποιες ιστοσελίδες θέλεις να βλέπεις υλικό.

Επίσης μπορείς να βλέπεις live score από αγώνες, στατιστικά ομάδων και επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα, και όχι μόνο!

Στη νέα βελτιωμένη και αναβαθμισμένη έκδοση θα βρεις ένα πολύ προσιτό περιβάλλον και design τα οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ πιο εύκολα.

Επίσης μπορείς να βρεις νέα της αγαπημένης σου ομάδας και εκτός Κύπρου αφού μπορείς να επιλέξεις να δεις τα νέα των ελληνικών και των αγγλικών ομάδων, φιλτραρισμένα ακριβώς όπως εσύ τα θέλεις.

Τέλος, στην εφαρμογή μπορείς να βρεις live scoring από 5 διαφορετικά πρωταθλήματα. Το κυπριακό, το ελληνικό και το αγγλικό πρωτάθλημα κυριαρχούν στο live scoring ενώ για τους πιο σκληροτράχηλους “φούρπους” υπάρχει και το ρωσικό καθώς και το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Στην επόμενη έκδοση έρχονται ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα με αυτά της Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας και Γαλλίας να εμφανίζονται σύντομα στην εφαρμογή.

Εσύ λοιπόν που κατέβασες ήδη την εφαρμογή μπορείς να απολαύσεις μια πιο εύκολη πλοήγηση σε αυτήν ενώ εσύ που δεν την κατέβασες ακόμη, μπορείς να το κάνεις πατώντας εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending