fbpx

Με νίκη άνοιξε την αυλαία το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Την πρώτη αγωνιστική της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού είχαμε χθες και στο Λύκειο του Αγίου Αντωνίου άνοιξε η αυλαία για τις ομάδες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Τα κορίτσια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου πήραν τη νίκη με σκορ 35 – 27.

Στο πρώτο δεκάλεπτο αργήσαμε να δούμε τους πρώτους πόντους αλλά σιγά σιγά οι μηχανές πήραν μπρος, οι καλαθοσφαιρίστριες των δύο ομάδων ξεμούδιασαν και άρχισαν να παίζουν πολύ πιο δυναμικά. Ελαφρώς πιο εύστοχα ήταν τα κορίτσια του Ευάγγελου Κώστα και πήραν το πρώτο δεκάλεπτο με 6 – 8.

Αποφασισμένες μπήκαν όμως μέσα οι παίκτριες της Αφροδίτης Σαρκά και με τσαμπουκά πήραν το δεύτερο δεκάλεπτο με 16 – 8, το δεκάλεπτο που στη συνέχεια φάνηκε να έκρινε και τον νικητή στο αποτέλεσμα. Παρουσιάστηκε καλύτερο το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο στο δεκάλεπτο αυτό, και πολύ εύστοχα τα κορίτσια με μπροστάρα την Αντωνίου.

Συνέχισαν την πολύ βελτιωμένη τους εικόνα τα κορίτσια, με τις καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να δείχνουν μαχητικότητα και πείσμα που δήλωνε ότι δεν θα άφηναν αυτό το παιχνίδι να πάει τόσο εύκολα χαμένο. Το κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες δεν ευνόησε την ομάδα της Λευκωσίας.

Τελευταίο δεκάλεπτο και παρόλο που στενά πήραν το 6 – 7 τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την ψαλίδα του σκορ.

Έτσι λοιπόν, έφτασε στη νίκη το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και μπορούν σίγουρα να είναι περήφανες για την εμφάνιση τους, παρόλο που μπορούν για ακόμα περισσότερα.

Ας μην ξεχνάμε και τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, καθώς μας έδωσαν υπόσχεση πως θα δούμε πραγματικά σπουδαία παιχνίδια απο αυτές.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Σαρκά Αφροδίτη): Γεωργίου Χ, Θεοτή Ρ, Θουκή Ζ, Τζιάμπου Μ, Yan M, Αντωνίου Ρ, Υφαντίδου Α, Παπαχατζάκη Φ, Κιτρομηλίδου Δ, Πολυκάρπου Λ

Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο (Κώστα Ευάγγελος): Γεωργίου Ε, Παιζάνου Ε, Μιχαλάκη Α, Παππά Μ, Μουσκάλλη Α, Κωνσταντίνου Ρ, Ζένιου Ρ, Αγαθαγγέλου Ρ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending