fbpx

Ρωτήσαμε 10 Κύπριες αν προτιμούν μεγαλύτερους ή μικρότερους άνδρες!

Ως άνδρας μάλλον θα έχεις προσπαθήσει να μπεις στο μυαλό των γυναικών, για να καταλάβεις τις προτιμήσεις τους και πώς σκέφτονται (και ως γυναίκα θα δοκίμασες το αντίστροφο).

Επίσης, αν έχεις διαβάσει το άρθρο με τις απαντήσεις των Κύπριων ανδρών αν προτιμούν μεγαλύτερες ή μικρότερες γυναίκες, τότε είναι πιθανότερο να έχεις αναρωτηθεί τι ισχύει για τις γυναίκες στο ίδιο θέμα.

Για να μην σε αφήσουμε λοιπόν με την απορία, ρωτήσαμε 10 Κύπριες αν προτιμούν μεγαλύτερους ή μικρότερους άνδρες.

Δες πιο κάτω τις απαντήσεις που μας έδωσαν:

 

1
Γυναίκα #1, 21 ετών

  • “Προτιμώ μεγαλύτερους επειδή οι άντρες αργούν να ωριμάσουν. Γενικά όσο πιο μεγάλος είναι ο άντρας, τόσο πιο άντρας είναι. Όταν είναι μικροί, είναι παιδάκια. Δεν θέλω κάποιον που να τον έχω σαν μωρό μου, αλλά κάποιον που να μπορώ να στηρίζομαι πάνω του και να μπορεί να ανταπεξέλθει.”

2
Γυναίκα #2, 22 ετών

  • “Προτιμώ ώριμους άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας. Το θέμα είναι να μπορείς να συζητάς με τον άλλον για πιο σημαντικά θέματα και όχι μόνο για τα βίντεο στο facebook ή για το τι έφαγες χθες. Για αυτό θα προτιμούσα έναν μικρότερο, που είναι πιο ώριμος παρά έναν μεγαλύτερο που είναι, για παράδειγμα, ρατσιστής.”

3
Γυναίκα #3, 22 ετών

  • Μεγαλύτερους επειδή συνήθως η ηλικία συνδέεται με την ωριμότητα και προτιμώ να έχω απέναντί μου ένα άτομο ώριμο και με εμπειρία, που να ξέρει πώς να μου συμπεριφερθεί. Δηλαδή να γνωρίζει πού να με πάει, να μου μιλά ευγενικά και να με σέβεται.”

4
Γυναίκα #4, 23 ετών

  • “Προτιμώ μεγαλύτερους άντρες. Πλέον οι άντρες μεγαλώνουν με λανθασμένο τρόπο και είναι παραχαϊδεμένοι. Δεν έχουν ούτε πρωτοβουλία, ούτε ρομαντισμό, ούτε είναι gentlemen. Εγώ θέλω έναν άντρα τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερο.  Μόνο έτσι θα νιώσουμε λίγο γυναίκες.”

5
Γυναίκα #5, 24 ετών

  • “Προτιμώ μεγαλύτερους (περίπου 2 χρόνια) επειδή θα είναι πιο ώριμοι, πιο έμπειροι και θα έχoυν κατασταλάξει στο τι θέλουν και τι όχι, επαγγελματικά και συναισθηματικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι οι 26χρονοι είναι έμπειροι.”

6
 Γυναίκα #6, 24 ετών

  • Γενικά προτιμώ τους μεγαλύτερους γιατί μου βγάζουν κάτι πιο δυναμικό. Αλλά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία όσο με τον χαρακτήρα και τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιου. Μου αρέσει να είναι ευγενικός, να με σέβεται και να με βάζει στις προτεραιότητές του.”

7
Γυναίκα #7, 24 ετών

  • “Προτιμώ άνδρες στην ηλικία μου, λόγω ηλικίας βασικά. Μικρότερους όχι, γιατί οι άνδρες ωριμάζουν πιο αργά από τις γυναίκες και θεωρώ ότι δε θα ήμασταν στην ίδια φάση. Για μεγαλύτερους δεν έτυχε ή δεν το επιδίωξα, αλλά δεν είναι το ιδανικό για ‘μένα.”

8
Γυναίκα #8, 24 ετών

  • “Προτιμώ μεγαλύτερους γιατί γενικά θέλω να συνεννοούμαι μαζί του και να είναι ώριμος. Για να είναι άντρας και ώριμος, πρέπει να είναι μεγαλύτερος. Μου αρέσει να είναι προσγειωμένος, να ξέρει τι του γίνεται και να μην “αππώνεται”.”

9
Γυναίκα #9, 24 ετών

  • “Προτιμώ άνδρες της ηλικίας μου δηλαδή 24-25, γιατί τα κοινά ενδιαφέροντα σε μια σχέση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Με τους πιο μεγάλους ή πιο μικρούς, συνήθως δεν υπάρχουν και δημιουργούνται κενά μεταξύ του ζευγαριού.”

10
Γυναίκα #10, 27 ετών

  • “Θα έλεγα ότι το ιδανικό είναι να είναι λίγο μεγαλύτερος, όχι πολύ. Οι άνδρες που έτυχε να γνωρίσω, δεν σκέφτονται πολύ μπροστά από το τώρα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ανωριμότητα, ή αν εμείς οι γυναίκες τρέχουμε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις.
    Οι άνδρες που έχουν σχέση με μικρότερες γυναίκες, δεν πιέζονται να κάνουν πράγματα που δεν είναι ακόμα η ώρα. Έτσι οι μικρότεροι απορρίπτονται.
    Για τους πολύ μεγαλύτερους, αν και είναι τρυφεροί, οι εποχές που έζησαν είναι διαφορετικές και έτσι έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Στο τέλος, υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορεί να καταλάβει ο ένας για τον άλλον.”

Εσύ πιστεύεις ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν μεγαλύτερους ή μικρότερους άνδρες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending