fbpx

5 πράγματα που πρέπει να έχεις για να δημιουργήσεις το ιδανικό outfit για το πανεπιστήμιο!

Εγώ σχεδόν κάθε πρωί, πριν φύγω για το πανεπιστήμιο: ”Χμμ τι να βάλω..;” μετά από λίγο ”Όχι αυτό το φόρεσα προχθές και με είδαν…”, και στο τέλος ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να πηγαίνω αργοπορημένη στο μάθημα.

Αν στέκεσαι κι εσύ μπροστά από την ορθάνοιχτη ντουλάπα σου, δοκιμάζοντας το ένα ρούχο μετά το άλλο, έτσι ώστε να βρεις εκείνο το ντύσιμο που θα σου κάνει την «χάρη» να σ’ αρέσει περισσότερο…

Έχω να σου προτείνω, 5 κομμάτια που αν τα έχεις στην ντουλάπα σου θα σε γλιτώσουν από αυτήν την διαδικασία και θα σε βοηθήσουν να γίνεις «συνεπής»!

Δες τα εδώ:

1
Άσπρο t-shirt

Το άσπρο t-shirt δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα καμιάς! Είναι ευκολοφόρετo και μπορείς να τo φορέσεις όλες τις εποχές, ανάλογα με το πώς θα τo συνδυάσεις!

Μπορείς να τo βάλεις με ένα cardigan από πάνω για τις μέρες που κάνει περισσότερο κρύο. Μπορείς όμως να το φορέσεις με ένα strap top από πάνω για πιο stylish εμφανίσεις, το ψηλόμεσο τζιν σου και άσπρα sneakers από κάτω.

Get the look: 

T-shirt with slogan

Floral print T-shirt

2
Κολάν

Το κολάν σου, είτε είναι δερμάτινο είτε όχι μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με φαρδύ πουλοβεράκι και με sneakers ή μποτάκια χαμηλά. Είναι ένα από τα πιο άνετα looks, που σίγουρα θα σε βολέψει.

Get the look:

Κολάν 

Δερμάτινο κολάν

Κολάν με άνοιγμα από κάτω 

3
Jeans 

Με ποικιλία στα σχέδια, επέλεξε εκείνο που πιστεύεις ότι κολακεύει καλύτερα τον σωματότυπό σου. Τα πιο in fashion παντελόνια για φέτος είναι τα mom jeans, τα flared jeans (τύπου καμπάνα) και γενικά όλα τα ψηλόμεσα.

Συνδύασέ τα με ένα oversized t-shirt ή ένα sweater και βάλε το από μέσα. Ολοκλήρωσε το look σου με μια buckle ζώνη και sneakers ή ankle boots από κάτω.

Get the look:

Boyfriend jeans με κρόσσια

Flared jeans

Cropped jeans

4
Φούστα

Η επιτομή της θηλυκότητας! Συνδύασέ την με sneakers ή ankle boots από κάτω και  πουλοβεράκι ή t-shirt και μάλλινη ζακέτα από πάνω.

Get the look:

Denim φούστα

Κοτλέ φούστα

5
Jacket / Μπουφάν

Denim jacket ή καστόρι μπουφάν, με εσωτερική γούνα, για τυχόν κρυολογήματα. Το jacket ή το μπουφάν μπορεί να είναι είτε σε στενή γραμμή, είτε oversized.

Get the look:

Βελούδινο σακάκι με πέρλες

Denim jacket

Έτοιμες λοιπόν; Τα βιβλία μου να πάρω και φύγαμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending