fbpx

3 total black outfits για τον χειμώνα που θα λατρέψεις!

Πολλοί πιστεύουν ότι το να φορέσεις ένα total-black outfit είναι πολύ μουντό και παραπέμπει σε δυστυχία.

Αν είσαι όμως λάτρης του μαύρου, τότε θα γνωρίζεις καλά ποσό πολύ εύκολα μπορείς να γίνεις stylish, αλλά και chic με ένα total-black outfit το οποίο είναι πολύ διαχρονικό!

Καλό θα ήταν βέβαια να συνδυάσεις το total-black outfit σου με αξεσουάρ που έχουν χρώμα τα οποία θα αναδείξουν το style σου ακόμα περισσότερο.

Κάποια από αυτά μπορεί να είναι οποιοδήποτε είδος καπέλου, ένα headband, σκουλαρίκια και τσάντες φυσικά!

Δες πιο κάτω 3 διαφορετικά total-black outfits:

1
Oversized sweater με chino παντελόνι

Για το πρώτο look μπορείς να συνδιάσεις oversized sweater με  chino trousers. Επέλεξε μαύρα oxford shoes τα οποία δίνουν μια πιο stylish νότα στο ντυσιμό σου.

Αν θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα μπορείς να επιλέξεις άσπρα sneakers ή μια τσάντα με περισσότερο χρώμα. Έγω επέλεξα μια μαυρόασπρη τσάντα για αυτό το look, η οποία ταιριάζει τέλεια με το total-black ντύσιμο.

2
Co-ord outfit

Το co-ord outfit είναι αυτό που ονομάζουμε ‘matching pieces’. Είναι δύο κομμάτια σχεδιασμένα να ταιριάζουν τέλεια φορεμένα μαζί, αυτό που λέμε set.

Βέβαια, μπορείς να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις με άλλα κομμάτια για να δημιουργήσεις ένα άλλο look.

Το συγκεκριμένο set που βλέπεις είναι ένα πολύ άνετο outfit που μπορείς να βρεις εύκολα και να συνδυάσεις με τα άσπρα sneakers σου, για τις πιο casual καθημερινές σου εξόδους που θέλεις να είσαι άνετη και απλή, αλλά ταυτόχρονα στυλάτη.

Αυτό το outfit to συνδύασα με μια χρωματιστή γκρίζα handmade crochet bag, η οποία είναι must για αυτή την σεζον και ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας.

3
High-waisted pant με polo neck sweater

To τελευταίο total-black outfit είναι ένα outfit που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και στην δουλειά.

Ανάλογα με την περίσταση και τον κατάλληλο συνδιασμό παπουτσιών, συνδύασε μαύρο polo sweater με ένα μαύρο oversized παντελόνι.

Για να αναδείξεις αυτό το outfit, επέλεξε μια μαύρη ή χρωματιστή ζώνη για να δώσεις ένα άλλο αέρα στο ντύσιμό σου.

Photography taken by Marianna Christodoulou.

Get the look:

Co-ord outfit

Polo neck sweater

Oversized sweater

Chino pants

Crochet bag

Eσύ πώς θα δημιουργούσες το δικό σου total black outfit;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending