fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους πώς θα τους φαινόταν αν έκανε η γυναίκα το πρώτο βήμα!

Φαντάζομαι θα βρέθηκες και εσύ στη θέση που σου αρέσει κάποιος, αλλά δεν λέει να κάνει την πρώτη κίνηση.

Και επίσης φαντάζομαι θα πέρασε από το μυαλό σου να κάνεις εσύ τη σημαντική αυτή πρώτη κίνηση, αλλά φοβήθηκες για την αντίδραση που θα έπαιρνες πίσω.

Για να δούμε λοιπόν τι γνώμη έχουν οι 5 Κύπριοι που ρωτήσαμε όταν κάνει μια γυναίκα το πρώτο βήμα:

1
Μιχάλης, 22 ετών

  • Αρχικά θα αναρωτιώμουν αν παίζει κάτι “διαφορετικό” πίσω από αυτή την κίνηση, επειδή γενικά δεν είναι κάτι συνηθισμένο για τα δεδομένα της Κύπρου. Θα σκεφτόμουν ότι είναι ίσως κάποιο αστείο με τις φίλες της. Αλλά γενικά, είναι μια ωραία κίνηση που αλλάζει το “παιχνίδι”, στο οποίο οι γυναίκες δεν περιμένουν πάντα τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση.”

2
Γιώργος, 23 ετών

  • Δε θα ξαφνιαζόμουν καθόλου, γιατί πλέον αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο στις μέρες μας (το να κάνουν και οι γυναίκες το πρώτο βήμα). Φυσικά η αξία του “κυνηγού” στις μέρες μας παραμένει αναλλοίωτη και εγώ και όποιος, θα βρισκόταν στη θέση μου προτιμά να μην τα βρίσκει όλα έτοιμα. Επίσης, η αντίδραση μου θα εξαρτηθεί από την περίσταση, γιατί αλλιώς θα αντιμετωπίσω μια εντελώς άγνωστη, και διαφορετικά μια κοπέλα που ξέρω καλύτερα. Ολοκληρώνοντας, να πω πως δεν είναι κακό οι γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση, φτάνει να ξέρουν πότε να την κάνουν.”

3
Λούης, 26 ετών

  • Είναι σαν να κερδίζεις το Τζάκποτ! Θα με γλίτωνε από πολύ κόπο, εννοείται αν με ενδιέφερε και η συγκεκριμένη κοπέλα. Ζούμε στο 2017, οπότε το να κάνει η γυναίκα την πρώτη κίνηση, δεν είναι και τόσο παράξενο, αν και θα ξαφνιαζόμουν λίγο…

4
Βαγγέλης, 22 ετών

  • Πρώτα απ’ όλα εξαρτάται από την περίσταση και πόσο καλά ξέρω την κοπέλα. Αν είναι κάποια που ξέρω από πριν και τη βλέπω συχνά, δε θα με ξαφνιάσει, ενώ αν είναι κάποια άγνωστη θα με παραξενέψει αρκετά. Στη συνέχεια, αν δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα θα αρνηθώ διακριτικά, ενώ αν με ενδιαφέρει θα ανταποδώσω το ενδιαφέρον.”

5
Δημήτρης, 25 ετών

  • Θα κολακευόμουν και θα ένιωθα πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και είναι δυναμική. Δε θα κόμπλαρα αν η γυναίκα έκανε την πρώτη κίνηση και ανεξαιρέτως αν με ενδιαφέρει ή όχι, θα περνούσα στην “αντεπίθεση” για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση. Στη συνέχεια όμως, αν όντως δε με ενδιαφέρει, δε θα δείξω περισσότερο ενδιαφέρον“.

Συμπέρασμα: Οι Κύπριοι είναι πιο μπροστά απ’ ότι θεωρούσαμε μέχρι τώρα. Άρα αν δεν κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, δεν χάνει κάτι αν δοκιμάσει η κοπέλα! Συμφωνείς; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending