fbpx

Τα K-Cineplex φέρνουν κοντά σου το “All ‘s well that ends well” του Shakespeare!

Σπουδάζεις αγγλική φιλολογία; Γοητεύεσαι από τα έργα του William Shakespeare; Είσαι φίλος του θεάτρου;

Τότε τα Κ-Cineplex έχουν την ιδανική πρόταση για ‘σένα αφού φέρνουν για πρώτη φορά κοντά σου τη κωμωδία “All ‘s well that ends well” του θρυλικού Άγγλου δημιουργού!

Πότε;

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ.

Πού;

Στα K-Cineplex Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.

Το “All ‘s well that ends well” ακροβατεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και τον ρεαλισμό σε κάθε στιγμή του έργου ανατρέποντας κάθε αντίληψη που υπάρχει για τις κωμωδίες του Shakespeare.

Η Helena αγαπά τον υπερόπτη Bertram και όταν θεραπεύει τον βασιλιά της Γαλλίας από την αρρώστια του θέλει να τον παντρευτεί σαν ανταμοιβή του κόπου της. Ο νέος της σύζυγος όμως, φεύγει για να πολεμήσει και βάζει 2 όρους στο γάμο τους, όρους που είναι σίγουρος πως δεν μπορεί να εκπληρώσει!

Το έργο, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από τον αγγλικό τύπο, είναι μια παραγωγή της Globe on Screen. Δημιουργήθηκε από τον πρωτοπόρο Αμερικάνο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Sam Wanamaker, με σκοπό να εξερευνήσει το έργο του William Shakespeare αλλά και το θέατρο για το οποίο εκείνος και τόσοι άλλοι έγραψαν.

Κάνε ένα ταξίδι στο χρόνο λοιπόν μέσα από τον μεγάλο Άγγλο δημιουργό και τα υπόλοιπα θα τα πούμε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στα K-Cineplex!

Μάθε περισσότερα για τις προβολές των K-Cineplex παγκύπρια πατώντας ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending