fbpx

Ανατροπή και νίκη για το Πανεπιστήμιο Κύπρου! (photos)

Την δεύτερη αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος της Πετόσφαιρας είχαμε χθες (31/10) στη Λεμεσό, με τον αγώνα του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου ενάντια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Λύκειο Αγίου Αντωνίου.

Με αρκετό ενθουσιασμό και χωρίς λάθη μπήκε το Τεχνολογικό Πανεπίστημιο, παίρνοντας το πρώτο σετ αλλά το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιφύλασσε ανατροπή και πήρε δίκαια τη νίκη.

Το ΤΕΠΑΚ και οι πετοσφαιριστές του μπήκαν στον αγώνα αποφασισμένοι να αφήσουν την νίκη στη Λεμεσό και να αποδείξουν πως στη 2η χρονιά εν ζωή μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό. Το πάθος αυτό έφερε δίκαια το πρώτο σετ με 25-18.

Πολύ καλή η εικόνα όμως των παικτών του Πανεπιστημίου Κύπρου που υπό τις οδηγίες του κ. Φαούτα και με αλλαγές στη τακτική του, το 2ο σετ κατάφεραν να ισοαφαρίσουν το ΤΕΠΑΚ.

Οι παίκτες του κ. Παπαδόπουλου και του Πανεπιστημίου της Λεμεσού, μπήκαν φουριόζοι αλλά τα λάθη που έκαναν και τα μερικά νεύρα που τους προκάλεσαν, δεν τους άφησαν το καθαρό μυαλό που ήθελαν για να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Έτσι έδωσαν την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την ανατροπή και να χρειάζεται μόνο ένα σετ για να πάρει την νίκη.

Πολύ στενό το σκορ ήταν στο 4ο σετ με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να καταφέρνει μετά από κάποιους πόντους να ξεφεύγει και να το κάνει πιο εύκολο αναγκάζοντας του παίκτες του ΤΕΠΑΚ να υποπέσουν σε λάθη, να παίρνει το σετ με 25-18 και την νίκη του αγώνα με 3 – 1 στα σετ.

Φωτογραφικό υλικό

[huge_it_slider id=”16″]

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending