fbpx

Αυτά είναι τα ιδανικά αυτοκίνητα για κάθε φοιτητή!

Η επιλογή αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σου χρόνων δεν πρέπει να είναι τυχαία. Σίγουρα θέλεις ένα αυτοκίνητο κομψό, όχι πολύ μεγάλο για να σε διευκολύνει όταν παρκάρεις, ίσως όχι και πολύ μικρό για να μπορούν να είναι άνετοι και οι φίλοι σου, να είναι πιο sport αν είσαι άντρας και πιο στιλάτο αν είσαι κοπέλα!

Ακόμη, πολύ πιθανόν το αυτοκίνητο που θα διαλέξεις να το έχεις και μετά τις σπουδές σου, οπότε πρέπει να σκεφτείς καλά τι θα αγοράσεις. Τι θα λάβεις υπόψη για το μοντέλο που θα επιλέξεις; Οικονομία, δύναμη, αποθηκευτικός χώρος και εμφάνιση φυσικά!

Σε συνεργασία με την Kitsios Motors, σου παρουσιάζουμε μερικά αυτοκίνητα που είναι ιδανικά για τη φοιτητική σου ζωή!

 

1
Mazda 2 / Demio

Αυτοκίνητο που αν κυκλοφορήσεις λίγο στους στους δρόμους, θα καταλάβεις ότι αγκαλιάστηκε από την κυπριακή αγορά γενικότερα. Αξιόπιστο, με μηδενικά προβλήματα (τις πλείστες φορές), κατάφερε να βρίσκεται στο short list πολλών νεαρών οδηγών.

Ένας φοιτητής δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, απ’ όσα προσφέρει το Mazda 2 / Demio.

Mazda 2

[huge_it_slider id=”7″]

 

Το αγαπημένο και οικονομικό Mazda 2, του οποίου είναι κάτοχοι ήδη αρκετοί νέοι. Βρες το συγκεκριμένο μοντέλο – manual, με 13άρα μηχανή – στην Kitsios Motors στην τιμή των €6200.

Mazda Demio 2013

[huge_it_slider id=”8″]

 

Η πιο σύγχρονη μορφή του Mazda Demio. Έχει και αυτό 13άρα μηχανή και είναι αυτόματο. Η νέα έκδοση του Demio είναι και πιο οικονομική. Βρες το στην Kitsios Motors στην τιμή των €7800.

Demio Skyactiv

[huge_it_slider id=”6″]

 

Η συγκεκριμένη έκδοση του ήδη δημοφιλούς Demio κέρδισε το  Car of the Year Japan “Special Award” 2011-2012. Το πιο πάνω αυτοκίνητο είναι του 2014, κουβαλάει 13άρα μηχανή και είναι αυτόματο. Βρες το στην Kitsios Motors στην τιμή των €8200.

2
Suzuki Swift

Το Swift έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό και είναι ίσως το πιο unisex αυτοκίνητο στον κόσμο, μιας και το αγάπησαν τόσο οι κοπέλες όσο και τα αγόρια. Το συγκεκριμένο μοντέλο της Suzuki είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αυτοκίνητα για φοιτητές και νέους στην Κύπρο.

Suzuki Swift

[huge_it_slider id=”9″]

 

Η κανονική έκδοση του Swift κυκλοφορεί πολύ στους κυπριακούς δρόμους. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι του 2013, έχει 12άρα μηχανή και είναι αυτόματο. Βρες το στην Kitsios Motors στην τιμή των €7900.

Suzuki Swift Sport

[huge_it_slider id=”10″]

 

Η Sport έκδοση του Suzuki Swift συνδυάζει τα καλά του τετραθέσιου της Suzuki καθώς και την πιο Sport πλευρά που ψάχνουν πολλοί νέοι. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι του 2013, έχει 16άρα μηχανή και είναι manual. Βρες το στην Kitsios Motors στην τιμή των €10900.

3
Toyota IQ

[huge_it_slider id=”11″]

 

Με 10άρα και άκρως οικονομική μηχανή εντός πόλης το Toyota IQ έχει μπει στις καρδιές των νέων και των φοιτητών αφού η ευκολία στο παρκάρισμα είναι must για το Πανεπιστήμιο. Το πιο πάνω αυτοκίνητο είναι του 2014, είναι manual και μπορείς να το βρεις στην Kitsios Motors στην τιμή των €6900.

4
Toyota Passo

[huge_it_slider id=”12″]

 

Με χαμηλή κατανάλωση εντός πόλης και ελαφρώς πιο μεγάλο από τα υπόλοιπα φοιτητικά αυτοκίνητα, το Toyota Passo είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Το πιο πάνω αυτοκίνητο είναι του 2013, κουβαλάει μηχανή 1000cc, είναι αυτόματο και μπορείς να το βρεις στην Kitsios Motors στην τιμή των €6200.

5
Toyota Vitz

[huge_it_slider id=”13″]

 

Μετά το Suzuki Swift είναι ίσως το πιο διαδεδομένο αυτοκίνητο στην Κύπρο για νέους και φοιτητές. Μικρό, πρακτικό και οικονομικό, είναι ό,τι πρέπει για έναν φοιτητή. Το πιο πάνω αυτοκίνητο είναι του 2013, 10άρι και αυτόματο. Βρες το στην Kitsios Motors στην τιμή των €7500.

Σε ενδιαφέρει κάποιο από τα πιο πάνω αυτοκίνητα;

No Fields Found.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending