fbpx

Έπεσαν βροχή τα γκολ στο χορτάρι του Πανεπιστημίου Κύπρου!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το ψεσινό παιχνίδι ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και μόνο για αυτή με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να την παίρνει στο τέλος με σκορ 5 – 3.

Το παιχνίδι μύριζε γκολ από το ξεκίνημα αφού οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Καλλινίκου μπήκαν με πολλή όρεξη στο γήπεδο και δημιούργησαν πρώτοι τις πιο καλές ευκαιρίες. Στο 16ο λεπτό ο Αντρέας Σπύρου άνοιξε το σκορ ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Μάριος Νικολάου έγραψε το 2 – 0. Όλα έδειχναν ένα εύκολο βράδυ και μια εύκολη νίκη αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα.

Στο 36′ ο Πέρος Κυριάκος μείωσε σε 2 – 1 ενώ το γκολ αυτό αφύπνησε τους γηπεδούχους που είχαν κατεβάσει ρυθμούς. 5 λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ο Ιωάννης Κατσιάμης έγραψε το 3 – 1 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου ενώ στο 43′ ο Τσακίδης Βασίλης μείωσε σε 3 – 2 για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με αρκετή ένταση και πάθος αλλά αυτή τη φορά από τη πλευρά του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Αφού έχασαν σωρεία ευκαιριών και οι δύο ομάδες το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ισοφάρισε το παιχνίδι στο 58′ με τον Πέρο Κυριάκο.

Τόσο πριν όσο και μετά την ισοφάριση οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν προβάδισμα. Η πιο κλασσική ήταν στο 63′ όταν η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έχασε τετ α τετ και στην εξέλιξη της φάσης το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα με τον Μάριο Νικολάου στην αντεπίθεση.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάριου Γιαξή δεν τα έβαλαν κάτω και συνέχισαν να απειλούν την αντίπαλη εστία κάτι που εκμεταλλεύονταν οι αντιπάλοι τους με συνεχείς αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές ο Αντρέας Χατζηγεωργίου έγραψε το 5 – 3 στο 68′. Το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό αφού οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν και να προσπαθούν να σκοράρουν περισσότερα γκολ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending