fbpx

5 λόγοι που αξίζει να ψηφίσεις το StudentLife στα IN Business Awards 2017!

Με μεγάλο ενθουσιασμό ενημερωθήκαμε ότι το StudentLife είναι υποψήφιο στα IN Business Awards 2017 στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση! Τα βραβεία που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την IMH και το περιοδικό IN Business συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια και αποτελούν έναν έγκυρο, αξιόπιστο θεσμό και τον μοναδικό στην Κύπρο που επιβραβεύει επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και καλές επιχειρηματικές πρακτικές.

Αν και καθημερινά λέμε ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση είναι η εκτίμηση του νεανικού κοινού σε αυτό που κάνουμε και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μεγάλες εταιρείες στην Κύπρο, η υποψηφιότητά αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις κορυφαίες στιγμές για το StudentLife. Μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στις ανάγκες των Κύπριων νέων, βλέπουμε ότι αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας και από τους ειδικούς του επιχειρηματικού κόσμου!

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ζητήσουμε τη δική σου συμβολή! Αν πιστεύεις σε αυτό που κάνουμε, ψήφισε το StudentLife στα IN Business Awards 2017!

Πιο κάτω ακολουθούν μερικοί σημαντικοί λόγοι, που θα σε πείσουν γιατί το StudentLife αξίζει την ψήφο σου:

 

1
Επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στους νέους

Όλες οι υπηρεσίες του StudentLife είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των νέων. Λειτουργούμε τη μεγαλύτερη νεανική διαδικτυακή πλατφόρμα στην Κύπρο, προσφέροντας ψυχαγωγία και ενημέρωση για νεανικά θέματα.

Ακόμη, μέσω του StudentLife Academy σε μια προσπάθεια να καλύψουμε το κενό μεταξύ πανεπιστημίου-αγοράς εργασίας, προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα, που προετοιμάζουν και τοποθετούν νέους απόφοιτους σε θέσεις εργασίας. Παράλληλα, ενθαρρύνουμε τους νέους να ακολουθήσουν το πάθος τους και να δουν αισιόδοξα την επαγγελματική τους πορεία.

Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του StudentLife είναι η θέληση για συνεχή βελτίωση και νέες ιδέες! Γι’ αυτό καθημερινά, προσπαθούμε να είμαστε up-to-date με όλες τις εξελίξεις, για να προσφέρουμε ψυχαγωγία στο κοινό μας και όπου είναι δυνατό, να έχει ενεργή εμπλοκή σε όσα κάνουμε! Επίσης, μέσα από τον ενθουσιασμό των νέων παίρνουμε έμπνευση για νέα projects!

2
Κάνουμε τη φοιτητική ζωή καλύτερη

Η φοιτητική κοινότητα ήταν στο επίκεντρο του StudentLife από τη μέρα δημιουργίας του. Ο στόχος που θέσαμε ήταν να κάνουμε τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο συνεχώς καλύτερη. Γι’ αυτό, φέρνουμε κοντά στους φοιτητές καλύτερες τιμές, προσφορές, διαγωνισμούς και καλύτερες εμπειρίες, όπως το UniFEST που έγινε φέτος σε 5 πανεπιστήμια.

Επίσης, μέσα από έρευνες στη φοιτητική κοινότητα, αλλά και με την προσωπική επαφή που έχουμε, προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες των νέων! Στη συνέχεια, είτε προσπαθούμε να τις καλύψουμε με δικές μας υπηρεσίες, είτε συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, για να τις βοηθήσουμε να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν υπηρεσίες και προϊόντα τους, ώστε να είναι πιο χρήσιμα για τους φοιτητές!

ΨΗΦΙΣΕ το StudentLife στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση ΕΔΩ!

3
Δίνουμε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Στο StudentLife, έχουμε μέχρι στιγμής προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για αρθρογραφία και digital marketing σε 300+ φοιτητές και νέους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με κάτι που αγαπούν και να κερδίσουν σημαντική καθοδήγηση και εμπειρίες.

Σε αυτό το σημείο, ας μιλήσουμε λίγο με τα λόγια των ίδιων των interns:

  • “… Δίνει τη δυνατότητα στον ασκούμενο να πειραματιστεί με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής περιεχομένου. Επιπλέον, βλέπεις τους κόπους σου να παίρνουν μορφή. Η εμπειρία αυτή με δίδαξε πολλά.” – Έλενα Παπαδοπούλου
  • “… Από πού να αρχίσω; Από όλες τις γνώσεις που απέκτησα κατά τη διάρκεια του Internship στο StudentLife Trends; Από τις εμπειρίες που έζησα εκεί; Μόνο καλά συναισθήματα και αναμνήσεις μου άφησε η εμπειρία αυτή.” – Χρυσοβαλάντω Ελευθερίου
  • “… Προσωπικά, με το πέρασμα του χρόνου είδα σημαντική βελτίωση και αύξηση αυτοπεποίθησης στον τρόπο που γράφω – έτσι και τα άρθρα μου είχαν μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.” – Ντόρις Χριστοδούλου
  • “… Θα ήθελα να συνεχίσω, για να μάθω ακόμη πιο πολλά και στόχος μου μια μέρα, να γίνω και εγώ ένα κομμάτι της αθλητικής δημοσιογραφικής ομάδας του StudentLife.” – Χρίστος Χαραλάμπους

Σας ευχαριστούμε όλους και ξέρετε ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή!

4
Προβάλλουμε ομίλους, οργανισμούς, νεανικές ομάδες και άτομα

Η πλατφόρμα μας αποτελεί ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας για όλους τους νέους που έχουν “κάτι να πουν”. Προσπαθούμε να προβάλλουμε σκέψεις, ανησυχίες και επιτεύγματα των νέων της Κύπρου.

Πολλοί όμιλοι πανεπιστημίων, οργανισμοί και άλλες οργανώσεις, μας προσεγγίζουν για συνεργασίες και είναι μεγάλη μας χαρά να προωθούμε τις δραστηριότητές τους, μέσα από την πλατφόρμα του StudentLife.

Γενικότερα, είμαστε πάντα ανοικτοί για να αναδείξουμε το έργο νεανικών ομάδων και νέων, αφιερώνοντας χρόνο και πολλή θετική ενέργεια!

5
Όλα στηρίζονται στην ομάδα

Η ομάδα του StudentLife αποτελείται σήμερα από 14 άτομα, με μέσο όρο ηλικίας 27 χρονών. Άτομα από διαφορετικά backgrounds, με διαφορετικούς χαρακτήρες, αλλά με κοινούς στόχους και αξίες!

Ίσως το σημαντικότερο επίτευγμα για την εταιρεία μας, είναι ότι τα άτομα που αποτελούν την ομάδα, καταφέρνουν να είναι αγαπημένα σαν οικογένεια! Ταυτόχρονα, αγαπούν αυτό που κάνουν καθημερινά και όλοι νιώθουν ότι έχουν βρει την “dream job” τους!

Αυτό το δέσιμο έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό εργασιακό περιβάλλον. Γι’ αυτό συχνά μας ρωτούν αν είμαστε “κανονική” εταιρεία ή απλά μια παρέα φοιτητών, αν πληρωνόμαστε και άλλα διάφορα. Απλά καταφέρνουμε να βγαίνει η δουλειά με σεβασμό, εκτίμηση, αλληλοστήριξη… και πολύ γέλιο!

Όραμα του StudentLife είναι να εμπνεύσει τους νέους πως με δημιουργικότητα, μεθοδικότητα και θετική προσέγγιση μπορούν να πετύχουν τα πάντα!

Αν σου αρέσει η ομάδα μας, η δουλειά και ο τρόπος σκέψης μας, αν διασκεδάζεις μαζί μας και βλέπεις τη ζωή πιο θετικά, στήριξε το StudentLife με την ψήφο σου στα IN Business Awards 2017!

ΨΗΦΙΣΕ το StudentLife στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση ΕΔΩ!

Η ψηφοφορία λήγει την 1η Δεκεμβρίου.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending