fbpx

5 casual outfits για να φορέσεις στις χειμερινές σου βόλτες!

Ο χειμώνας έφτασε και το φθινόπωρο γίνεται ανάμνηση σιγά-σιγά. Ως γνωστό, υπάρχει μια τάση το χειμώνα να καταφεύγουμε σε εξορμήσεις στα χωριά και βόλτες στα πιο ορεινά μέρη της Κύπρου.

Έτσι, με την αλλαγή της εποχής, θα ξεκινάς να αναζητάς πιο ζεστά ρούχα που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα. Πιο κάτω σου δείχνω μερικά casual outfits που μπορείς να φορέσεις το χειμώνα και να είσαι στυλάτη για τις χειμερινές σου βόλτες στα χωριά.

Δες εδώ:

1
Sweater with textured pockets

Φέτος πρωταγωνιστούν τα sweaters με γούνινα textured pockets. Αν είσαι τολμηρή, τότε επέλεξε ένα πολύ fashionable κομμάτι για το look σου, το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μπορείς να το συνδυάσεις με mom ή skinny jeans, ανάλογα με το look που θέλεις να πετύχεις.

Get the look: 

Sweater with textured pockets

2
Velvet sweater

Ένα must-have κομμάτι που πρέπει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου είναι το βελούδο. Φέτος το βελούδο θα το βρεις παντού σε τσάντες, παπούτσια, ρούχα ακόμη και σε αξεσουάρ.

Ένα velvet oversized sweater σε συνδυασμό με jeans, είναι ό,τι πιο stylish για φέτος τον χειμώνα στις καθημερινές σου βόλτες.

Για την ολοκλήρωση αυτού του look, επέλεξα μια handmade bag με διάφορους χρωματισμούς, την οποία μπορείς να συνδυάσεις εύκολα με μονόχρωμα ρούχα.

Get the look:

Velvet sweater

Handmade bag

3
Checked high-waisted pant

Το τρίτο look παραπέμπει σε ένα πιο vintage style, βάζοντας τα πολυφορεμένα checked ή plaid pants. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα sweater σε πιο nude αποχρώσεις.

Get the look:

Checked trousers

4
Red outerwear

Το κόκκινο είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχεί φέτος παντού και σίγουρα αξίζει να προσθέσεις ένα κομμάτι σε αυτό το χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου.

Συνδύασε ένα κόκκινο oversized top ή ακόμη και sweater με τα μαύρα jeans σου και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Get the look:

Red Sweater

5
Καφέ παντελόνι με polo sweater

Στο τελευταίο look επέλεξα high waisted παντελόνι σε καφέ απόχρωση, μιας και το καφέ είναι must φέτος. Μπορείς να το συνδυάσεις με μπεζ neck polo sweater και embroidered μαύρη τσάντα.

Get the look: 

Brown trousers

Για όλα τα πιο πάνω outfits, φόρεσε άσπρα sneakers για να δημιουργήσεις ένα πιο casual αλλά και stylish ντύσιμο που θα σε βολέψει στις εξορμήσεις σου!

Photographs taken by Marianna Christodoulou

 

Eσύ ποιο casual outfit θα επέλεγες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending