fbpx

Μάθε για το 48ωρο Challenge στο Μένοικο που έγινε viral στο Facebook!

Η Νεολαία Μενοίκου πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά. Μετά την επιτυχία τους στο πασχαλινό παιχνίδι “Πασκάιβορ” και μετά το διήμερο παιχνιδιών για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού, έρχονται να εντυπωσιάσουν με ένα Challenge διάρκειας 48 ωρών.

Δες όλες τις σχετικές πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από τις προκλήσεις:

 

1
Περί τίνος πρόκειται:

Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου οι κάτοικοι του χωριού καλούνται να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία που τους αναθέτει ο προηγούμενος παίχτης και έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες για να την ολοκληρώσουν και να τη δημοσιεύσουν στο group στο Facebook για να την δουν και οι υπόλοιποι.

Οι δοκιμασίες έχουν ως εξής:

  1. Ένας παίχτης προκαλεί κάποιον άλλο να πάει σε μια περιοχή του χωριού και να κάνει ότι του έχει ζητήσει αυτός που τον προκάλεσε.
  2. Αφού πάει στη συγκεκριμένη περιοχή, βγάζει βίντεο στο οποίο φαίνεται η δοκιμασία και  θα το ανεβάσει στο Facebook αργότερα.
  3. Ο παίχτης με τη σειρά του προκαλεί κάποιον άλλο συγχωριανό του (κυρίως νεαρούς) και του βάζει μια νέα δοκιμασία (π.χ. Πήγαινε στην περιοχή Κούππες, ντυμένος/η γιατρός και εκεί θέλω να γίνεις φίλος/η με μια αγελάδα και να την περιθάλψεις).

2
Από πού προέκυψε η ιδέα;

Η ιδέα του παιχνιδιού “ξεφύτρωσε” όταν κάποιος από τη νεολαία παρακολουθούσε τους παίχτες της Εθνικής Ελλάδος να προκαλούν ο ένας τον άλλον.

Σκέφτηκε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα για τους νέους του χωριού να εξερευνήσουν και να μάθουν τις περιοχές του χωριού, μαθαίνοντας έτσι και την ιστορία τους.

3
Ποιοι δικαιούνται να προκληθούν:

Στο παιχνίδι δικαιούνται να λάβουν μέρος μόνο οι κάτοικοι και απόδημοι του χωριού, παρόλο που υπάρχει ζήτηση και από τους κάτοικους γύρω χωριών να συμμετάσχουν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη.

4
Πώς μπορείς να παρακολουθήσεις τα Βίντεο των προκλήσεων;

Για να παρακολουθήσεις τα βίντεο των προκλήσεων και να πάρεις μια ιδέα για το τι πρόκειται πρέπει να είσαι μέλος στο γκρουπ στο FacebookMENOIKO POWER -Neolaia Menoikou. Μόνο έτσι θα καταλάβεις για το πόση φαντασία έχει η νεολαία!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους επόμενους παίχτες. Αναμένουμε τις επόμενες φανταστικές ιδέες της Νεολαίας Μενοίκου και να έχουν πάντα όρεξη & φαντασία να δημιουργούν δραστηριότητες που ενώνουν το χωριό!

Εσένα πώς σου φάνηκε η 48ωρη πρόκληση;  😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending