fbpx

Νέα καταστήματα First Boutique σύντομα στο Park Lane Resort & Spa στη Λεμεσό! 

Η First Boutique, το πολυτελές κατάστημα του Millya Group, αναγνωρίζεται από το 2012 ως ηγέτης στη βιομηχανία της μόδας, αφού συνεχώς προσφέρει εξαιρετικές συλλογές από τους κορυφαίους σχεδιαστές και οίκους μόδας από όλο τον κόσμο.
Zimmermann

Ο όμιλος λειτουργεί κι άλλα fashion projects παράλληλα με τη First Boutique, όπως τη First Boutique Online και το Cyprus Premium Outlet.

Τώρα προχωρά με μια νέα προσέγγιση στον χώρο της μόδας ανοίγοντας τρία νέα καταστήματα First Boutique στο νέο Park Lane Resort & Spa Hotel, γνωστό ως το παλιό Le Meridien στη Λεμεσό.
Το project αυτό, αναμένεται να αποτελέσει το κορυφαίο lounge-shopping προορισμό για τους ντόπιους αλλά και για τουρίστες.
Το Millya Group θα παρουσιάσει στους χώρους του μοναδικού αυτού resort, ένα concept store 200 τ.μ., ένα κατάστημα 100 τ.μ. με ρούχα θαλάσσης, καθώς και μια boutique 80 τ.μ με high-end κοσμήματα.
Στα καταστήματα αυτά, θα βρείτε απίθανες στιλιστικές προτάσεις όπως ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, από casual-chic έως gala δημιουργίες.  
Sanayi313
Zimmermann

Η First Boutique στο Park Lane Resort & Spa θα ανοίξει τις πόρτες της στις 26 Μαρτίου 2018. Μέχρι τότε όλοι οι fashionaddicts θα περιμένουν με πολύ ανυπομονησία! 

Βρείτε τα νέα καταστήματα της First Boutique στο Park Lane Resort & Spa στην οδό 11 Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λεμεσό, 4534.

http://www.parklanecyprus.com/
https://firstbtq.com
https://www.facebook.com/firstbtq/
https://www.instagram.com/firstbtq/

Εσείς πόσο ανυπομονείτε; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending