fbpx

Πρώτη νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο χάντμπολ!

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του και παρά το γεγονός πως το Frederick πάλεψε πολύ το ματς, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε τη νίκη (19-25) στο παιχνίδι που έγινε χθες στο κλειστό του Αγίου Δομετίου για την 3η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Αποφασιστικά μπήκαν στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας από την αρχή κεφάλι στο σκορ. Με καλή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε τη διαφορά μέχρι και το +9 (5-14).

Από την πλευρά του το Frederick προσπαθούσε χωρίς όμως να καταφέρει να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Εξαίρεση ήταν τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους όταν και ψαλίδισε τη διαφορά στο -5 με τη λήξη του ημιχρόνου (9-14).

Πιο ισορροπημένο ήταν το Β’ ημίχρονο με τους γηπεδούχους να βελτιώνονται επιθετικά αλλά και πάλι ήταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που έλεγχε το παιχνίδι διατηρώντας τη διαφορά σε ασφαλή επίπεδα.

Έτσι χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας πήρε μια σημαντική νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν με 7 τέρματα ο Αλέξανδρος Ιακώβου ενώ από κοντά ακολούθησαν και οι Tanaka Munyoro, Ανδρέας Φωτίου και Συμεών Χατζηδάκης με 5 τέρματα. Δυο τέρματα σημείωσε ο Παναγιώτης Θεοφάνους και ένα ο Αλέξανδρος Σολωμού.

Για τους γηπεδούχους του Frederick το κουπί στο σκοράρισμα τράβηξε ο Ανδρέας Πιερής με 7 τέρματα με άξιο συμπαραστάτη τον Γιαγκο Γιαγκόπουλο που πέτυχε 5 και τον Αναστάσιο Κουππαρή με 4 τέρματα. 3 τέρματα πέτυχε ο Μιχάλης Κυρατζής.

Πανεπιστήμιο Frederick: Στυλιανού Μ., Γιαγκόπουλος Γ., Κάστρου Π., Κουππαρής Α., Πιερής Α., Γρηγορίου Λ., Κυρατζής Μ., Ευαγόρου Σ., Χριστοφόρου Χρ., Γεωργίου Δ., Κυλίλης Στ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Μαυρής Ρ., Tanaka M., Ιακώβου Α., Φωτίου Α., Μακρής Α., Χατζηδάκης Σ., Σολωμού Α., Θεοφάνους Π., Σταυρινίδης Θ., Καραθανάσης Β., Σακισλίδης Γ., Χαραλάμπους Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending